Yubi Parental Control App | Safe Videos for Kids for Android

Yubi Parental Control App | Safe Videos for Kids for Android 1.7.4

Android / Yubi App EonScope Development Team / 1 / Целосни спецификации
Опис

Како родители, сите ние сакаме да се погрижиме нашите деца да бидат безбедни и заштитени од опасностите на интернетот. Со апликацијата Yubi Parental Control, сега можете да имате целосна контрола врз онлајн искуството на вашето дете. Yubi е апликација за родителска контрола од следната генерација развиена специјално за денешните деца и технолошките предизвици на нивните родители.

За разлика од другите класични апликации за родителска контрола кои обезбедуваат главно филтрирање на содржини за возрасни, Yubi ви овозможува целосно да го обликувате искуството на вашето дете на YouTube. Ова вклучува управување со каналите на кои се претплатени, видеата што се гледаат и клучните зборови што се пребаруваат. Дополнително, можете да го контролирате времето поминато на екранот со поставување дневни временски ограничувања и задолжителни паузи.

Со додадени напредни филтри базирани на содржина и опции за контрола на врвот, ќе останете целосно на врвот на видеото и веб-авантурата на вашето дете. Yubi не прикажува предупредувачка порака кога детето се обидува да пристапи до ограничена апликација или веб-локација. Наместо тоа, ја спречува кликната апликација или веб-локација да вчитува содржина на Интернет, така што сето тоа изгледа како да има внатрешно прашање со поврзувањето.

Ова им овозможува на децата да не чувствуваат никакви ограничувања додека нивните родители целосно ја контролираат нивната веб-искуство. Yubi е целосно погодна за деца бидејќи е дизајниран на паметен начин со ист изглед и чувство на видео апликација што децата сакаат да ја користат.

По инсталирањето на YUBI, другите апликации/страници за гледање видео не функционираат како и обично поради проблеми со поврзувањето; затоа, YUBI станува нивната омилена платформа каде што можат безбедно да гледаат видеа без никакви ограничувања.

YUBI доаѓа со внимателно избрани стандардни и препорачани списоци за гледање на YouTube специфични за вашата земја и возрасната група на деца, кои исто така се прегледани од вистински мајки! Користејќи ги како основна линија, можете да додадете повеќе во зависност од семејните преференции и интересите на детето.

Можете исто така да поставите дозволени клучни зборови за пребарување, додека другите ќе бидат блокирани, така што видео искуството на вашето дете ќе го обликувате вие ​​на безбеден начин. YUBI се фокусира на минимизирање на несаканите ефекти предизвикани од технологијата и дигиталните медиуми за разлика од другите платформи кои ги бомбардираат децата со многу поврзани видеата што предизвикуваат нивно прескокнување од едно видео на друго што доведува до проблеми со концентрацијата и фокусирањето во подоцнежните години на образование.

YUBI, исто така, нуди функција за инстант запирање на видеото што ви овозможува да престанете да пренесувате видеа на уредот на вашето дете. Веднаш штом ќе кликнете на копчето Стоп; без разлика дали се неговите цртани или било што друго, веднаш ќе престане.

Благодарение на лесно-за-користењето/управувањето со филтри што не се базира; можете да активирате безбедносна карактеристика на сите пребарувачки мотори. Што и да барате вашите деца на Интернет, наведените резултати од пребарувањето ќе ја блокираат секоја врска поврзана со возрасни, или омраза на содржината на говорот.

Please note that this app does not download YouTube videos nor display restricted ones.All streamedYouTubevideosarecopyrightedtotheirpublishers.YournetworkprovidermaychargeadditionalfeesfortheuseofinternetconnectionwhilestreamingvideoswhenyouarenotonWiFi.Thisisathird-partyapp.AllthecontentisprovidedbyYouTubeservices.ThereforeStreamdoesnothavedirectcontroloverthecontentdisplayed.Pleaseusethefollowinglinktoreportanycontentthatmayinterferencewithcopyrights:https://www.youtube.com/yt/copyright/

In conclusion,Yubioffersaninnovativeapproachtoparentalcontrolapplicationsthatprovidesfullcontrolforyourchildswebexperienceinasmartwaythattheywillloveusing.ItsadvancedfeaturesallowyoutoshapeyourchildsYouTubeexperiencefullywhileensuringtheyaresafeonline.Thanks toeasy-to-usefiltersandcontrols,youcanrestassuredknowingthatyourchildisprotectedfrominappropriatecontentwhileenjoyingtheirfavouritevideos.Whywait?DownloadYubitogetstartedtoday!

Целосни спецификации
Издавач Yubi App EonScope Development Team
Страница на издавачи http://yubi.live/
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 1.7.4
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 6.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни