Parental Control OEM for Android

Parental Control OEM for Android 2.9.96-SNAPSHOT

Android / Floydwiz Technologies Private Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

Апликацијата PikaPika- Parental Control е моќна алатка дизајнирана да им помогне на родителите да ги чуваат своите деца безбедни додека го истражуваат светот на видеото на интернет. Со повеќе од 100.000 видеа соодветни на возраста, курирани специјално за деца, оваа апликација им олеснува на родителите да им овозможат на своите деца пристап до содржината што ја сакаат без да се грижат за несоодветен материјал.

Како домашно софтверско решение, апликацијата PikaPika- Parental Control е дизајнирана да биде лесна за употреба и многу ефикасна. Нуди низа функции што им овозможуваат на родителите да го приспособат искуството на своето дете преку Интернет и да се осигураат дека тие пристапуваат само до содржината што е соодветна за нивната возраст и интереси.

Една од клучните карактеристики на апликацијата PikaPika- Parental Control е нејзината способност да филтрира несоодветна содржина. Ова значи дека родителите можат да бидат сигурни дека нивното дете нема случајно да наиде на видеа или канали со теми или јазик за возрасни. Апликацијата исто така им овозможува на родителите да постават временски ограничувања за времето поминато на екранот, осигурувајќи дека децата не поминуваат премногу време пред екраните.

Друга важна карактеристика на апликацијата PikaPika- Parental Control е нејзината способност да блокира одредени веб-локации или апликации. Ова значи дека ако има одредени сајтови или апликации до кои не сакате вашето дете да пристапува, можете лесно да ги блокирате од апликацијата. Дополнително, софтверот обезбедува детални извештаи за онлајн активноста на вашето дете за да можете да следите што гледа и колку време поминува на интернет.

Корисничкиот интерфејс на апликацијата PikaPika- Parental Control е дизајниран имајќи ги предвид и родителите и децата. Тој е интуитивен и лесен за користење за возрасни, а сепак е доволно привлечен за децата благодарение на шарената графика и забавните анимации.

Севкупно, PikaPika- родителска контрола OEM за Android е суштинска алатка за секој родител кој сака мир на умот кога станува збор за безбедноста на нивното дете онлајн. Со своите моќни способности за филтрирање, приспособливи поставки, детални функции за известување и привлечен кориснички интерфејс - овој софтвер обезбедува се што е потребно за да го одржите вашето семејство безбедно додека ги истражувате сите неверојатни работи достапни преку видеото на Интернет!

Целосни спецификации
Издавач Floydwiz Technologies Private Limited
Страница на издавачи https://www.pikapikaapp.com/
Датум на издавање 2020-07-01
Датум на додавање 2020-07-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија 2.9.96-SNAPSHOT
Барања за ОС Android
Барања Requires Android 5.0 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни