Music Skull Mp3 Player for Android

Music Skull Mp3 Player for Android 1.1

Android / NeoTrans Studio / 3470 / Целосни спецификации
Опис

Music Skull Mp3 Player за Android е моќен и разноврсен аудио плеер кој ви овозможува да репродуцирате музика од вашиот телефон, Jamendo и SoundCloud во една апликација. Со својот стилски дизајн и функцијата за брзо пребарување, оваа апликација го олеснува наоѓањето и репродукцијата на сите ваши омилени песни.

Една од истакнатите карактеристики на Music Skull Mp3 Player е неговата поддршка за речиси сите типови mp3 и други познати аудио формати. Ова значи дека без разлика каков тип на музички датотеки имате на вашиот уред, оваа апликација може лесно да се справи со нив.

Друга одлична работа за Music Skull Mp3 Player е колку е лесно да ја прелистувате и пуштате вашата музика. Можете лесно да ги сортирате вашите песни по изведувач, албум или папка, што го прави едноставно да го пронајдете токму она што го барате. И со својот интуитивен интерфејс, дури и почетниците корисници ќе можат лесно да се движат низ апликацијата.

Вреди да се напомене дека иако Music Skull Mp3 Player не обезбедува самата функција за преземање музика, тој ви овозможува полесно да управувате со сите постоечки музички датотеки. Ова значи дека ако веќе имате збирка mp3 на вашиот уред или во облакот (како на SoundCloud), оваа апликација може да ви помогне подобро да ги организирате за да ви биде полесен пристап кога сакате да слушате.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење аудио плеер за уреди со Android што поддржува повеќе извори (вклучувајќи локални датотеки, како и онлајн услуги како Jamendo и SoundCloud), тогаш Music Skull Mp3 Player дефинитивно вреди да се провери. Со својот елегантен дизајн и робустен сет на функции, оваа апликација има сè што ви треба за да уживате во сите ваши омилени мелодии во движење!

Целосни спецификации
Издавач NeoTrans Studio
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=NeoTrans+Studio
Датум на издавање 2016-04-15
Датум на додавање 2016-04-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3470

Comments:

Најпопуларни