Optima Free Dialer for Android

Optima Free Dialer for Android 1.0

Опис

Оптима бесплатно бирање за Android е најсовремена апликација за мобилни VoIP развиена од Improlabs Pte Ltd. главни SIP поддржани меки прекинувачи.

Мобилната VoIP технологија го револуционизираше начинот на кој комуницираме, дозволувајќи им на корисниците да остваруваат гласовни повици преку интернет наместо традиционалните телефонски линии. Optima Free Dialer ја носи оваа технологија на следното ниво со обезбедување подобрени перформанси и обезбедување на најдобар можен квалитет на гласот дури и при мала брзина на интернет.

Едно од главните ограничувања на другите производи за бирање VoIP на пазарот е нивната компатибилност со различни мобилни телефони. Сепак, Optima Free Dialer работи не само на архитектурите ARM и X86, туку и во широк опсег на мобилни телефони, што го прави достапен за поголема публика.

Имплементацијата на најновите технологии и корисни функции го прави Optima Free Dialer задолжителен производ за мобилен VoIP Dialer за операторите на денешниот пазар. Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс им овозможува на корисниците лесно да се движат низ различни опции и поставки.

2) Висококвалитетни гласовни повици: со напредни аудио кодеци како G729a/b/e/i, G711u/a, GSM 6.10/13.33/14.4/15.85/28.8 kbps, iLBC 13 kbps и поддршка за Speex 8-44 kHz со широк опсег/нар. , Optima Free Dialer обезбедува кристално чист квалитет на гласот за време на повиците.

3) Поддршка за мала брзина на интернет: Дури и при поврзување со мала брзина на интернет, како што се мрежите 2G или EDGE, Optima Free Dialer обезбедува висококвалитетни гласовни повици без никакво задоцнување или одложување.

4) Снимање повици: корисниците можат да ги снимаат своите важни разговори за идни референци или правни цели користејќи ја оваа функција.

5) Интеграција на контакти: апликацијата беспрекорно се интегрира со списокот со контакти на вашиот уред за да можете лесно да ги повикате пријателите и семејството без да морате рачно да ги внесувате нивните броеви секогаш кога сакате да ги повикате.

6) Приспособливи поставки: Корисниците можат да приспособат различни поставки како избор на тон на ѕвонење, опции за препраќање повици итн., според нивните преференции.

7) Оптимизација на батеријата: апликацијата е оптимизирана за користење на батеријата за да не ја троши батеријата на вашиот уред брзо за време на долги разговори.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба мобилна VoIP апликација која обезбедува висококвалитетни гласовни повици дури и при поврзување со мала брзина на интернет, тогаш не гледајте подалеку од Optima Free Dialer за Android од Improlabs Pte Ltd! Неговата компатибилност со различни мобилни телефони заедно со неговите напредни функции го прави идеален избор за операторите на денешниот пазар кои бараат сигурни решенија кои даваат резултати!

Целосни спецификации
Издавач Improlabs
Страница на издавачи http://www.improlabs.com
Датум на издавање 2016-04-19
Датум на додавање 2016-04-19
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни