AndroLinux for Android

AndroLinux for Android 1.2.0.1

Android / Dandroid Mobile / 6618 / Целосни спецификации
Опис

AndroLinux за Андроид: Вашата порта до бесплатен и со отворен код Линукс систем

Дали барате брз, безбеден и интуитивен оперативен систем кој е целосно составен од слободен софтвер со отворен код? Дали сакате да пристапите до илјадници апликации без да се грижите за наезда на вируси или малициозен софтвер? Ако е така, AndroLinux за Android е совршената апликација за вас.

AndroLinux ви обезбедува систем Линукс кој доаѓа со работна околина на GNOME. Ги наследува сите карактеристики и главни компоненти на Linux OS, вклучувајќи оперативен систем со отворен код, специјална програма за преведувач наречена "Shell", подобра безбедност, канцелариски софтвер за создавање професионални документи, табели и презентации, алатки за уредување на вашите фотографии или создавање професионални илустрации и дизајни, алатки за да бидете во тек со вашите пријатели и колеги брзо и лесно. Плус стотици игри!

Оваа апликација е базирана на Fedora Centos OS, што значи дека е тестирана од милиони корисници ширум светот. Обезбедува интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за секој. И бидејќи е софтвер со отворен код (OSS), може да се инсталира и дистрибуира бесплатно.

Едно нешто што вреди да се напомене е дека оваа апликација е пристапна точка до далечински систем Линукс. Затоа, за да ја користите оваа апликација ефективно, мора да преземете одредени дејства користејќи ги вашите прсти:

- Лев клик: допрете еднаш.

- Кликнете двапати: двапати допрете.

- Десен клик: допрете задржете, па допрете со друг прст каде било на друго место на екранот.

- Среден клик: допрете задржете, па допрете со уште два прста каде било на друго место на екранот.

- Повлечете го глувчето: допрете задржете долго и движете го прстот.

- Тркало за лизгање: влечење со два прста нагоре/надолу или лево/десно

- Зумирајте/одзумирате со два прста

- Испратете текст со кликнување на копчето тастатура

Со инсталиран AndroLinux на вашиот уред со Android, можете да уживате во сите придобивки од тоа да имате систем Linux на дофат на раката без да се грижите за проблеми со компатибилноста или хардверски барања.

Па зошто да чекаме? Преземете го AndroLinux денес од нашата веб-страница каде што нудиме широк избор на софтверски апликации вклучувајќи игри!

Целосни спецификации
Издавач Dandroid Mobile
Страница на издавачи http://www.dandroidmobile.com
Датум на издавање 2016-06-08
Датум на додавање 2016-06-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 1.2.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 6618

Comments:

Најпопуларни