CALCU Stylish Calculator Free for Android

CALCU Stylish Calculator Free for Android 2.7.1

Android / Designer Calculators / 16 / Целосни спецификации
Опис

CALCU Stylish Calculator Free for Android е апликација која мора да ја има секој што сака да го изрази својот стил додека врши секојдневни пресметки. Оваа апликација нуди низа шарени и стилски теми кои ќе ви го разубават денот и ќе ви го олеснат пресметувањето. Без разлика дали треба да вршите едноставни или сложени пресметки, CALCU ве опфати.

CALCU е дизајниран со интуитивен интерфејс што го прави лесен за користење за секого. Апликацијата ги нуди сите редовни и научни функции на калкулаторот во едноставен, стилски и лесен за употреба формат. Овој совршен калкулатор можете да го преземете бесплатно денес.

Една од највозбудливите карактеристики на CALCU е неговата нова тема Материјал. Оваа тема нуди убав и интуитивен интерфејс со контрола и навигација базирана на гестови што ја олеснува употребата дури и на мали екрани.

Со CALCU, можете да ги видите инстантните резултати од вашите пресметки додека ги внесувате. Можете исто така да поминете нагоре по тастатурата за да ја откриете научната тастатура или да поминете надолу на екранот за да ја видите историјата на пресметките.

CALCU исто така поддржува Samsung Multi Window кој им овозможува на корисниците да отворат две апликации одеднаш една до друга на нивните Samsung уреди. Оваа функција го олеснува извршувањето на повеќе задачи од кога било досега додека ја користите оваа апликација за калкулатор.

Друга одлична карактеристика на CALCU е неговата поддршка за опцијата за мемориски клучеви што им овозможува на корисниците да складираат често користени броеви или вредности во мемориските клучеви за да не мора да ги внесуваат постојано секој пат кога вршат пресметки.

Ако барате повеќе опции за прилагодување, тогаш CALCU ве опфати и вас! Можете да поминете нагоре на научната тастатура за да ја приспособите според вашите потреби. Можете да креирате константи дефинирани од корисникот или да изберете помеѓу едноставен и целосен распоред на тастатурата во зависност од вашите преференции.

CALCU нуди и низа стилски теми кои им овозможуваат на корисниците да избираат од различни бои и дизајни според нивните лични преференци за стил. Со толку многу достапни опции за приспособување, нема ограничување во однос на дизајнирањето на вашиот совршен калкулатор!

Droid Lawyer го оценува CALCU со 4,5 од 5 ѕвезди, нарекувајќи го „одлична замена за калкулаторот за акции на Android“. Не можевме повеќе да се договориме! Со сите овие неверојатни карактеристики спакувани во една апликација, нема причина некој да се задоволи со нешто помалку од совршенство кога станува збор за пресметување на потребите!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за калкулатор што ви овозможува да се изразувате преку приспособливи теми, истовремено обезбедувајќи ги сите потребни функции што ги бараат студентите или професионалците - не гледајте подалеку од CALCU Stylish Calculator Free For Android ! Преземете сега од Google Play Store денес!

Целосни спецификации
Издавач Designer Calculators
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Designer+Calculators
Датум на издавање 2016-06-08
Датум на додавање 2016-06-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 2.7.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни