Bunny And Coronavirus for Android

Bunny And Coronavirus for Android 1.0

Опис

Bunny And Coronavirus за Android: Забавна и едукативна игра

Дали барате забавна и едукативна игра која може да ви помогне да дознаете повеќе за пандемијата на коронавирус? Не гледајте подалеку од Bunny And Coronavirus за Android! Оваа возбудлива игра е дизајнирана да ги научи играчите за важноста да останат безбедни за време на избувнувањето на СОВИД-19, а исто така обезбедува часови забава.

Во оваа игра, играчите ја преземаат улогата на Bunny, симпатичен и симпатичен лик кој треба да заработи пари со излегување во светот. Сепак, Бани исто така мора да внимава да не се зарази со коронавирусот. Додека патува низ различни средини, таа мора да избегнува да доаѓа во контакт со контаминирани површини или луѓе кои можеби го носат вирусот.

За да се заштити од инфекција, Бани користи маски и редовно мие раце. Играчите мора да ѝ помогнат безбедно да се движи низ секое ниво додека собира парички на патот. Откако ќе заработи доволно пари, Бани може безбедно да се врати дома.

Bunny And Coronavirus за Android е изграден со користење на технологијата на моторот за игри GODOT. Оваа моќна платформа им овозможува на програмерите да создаваат висококвалитетни игри кои се оптимизирани за перформанси на мобилни уреди. Без разлика дали играте на паметен телефон или таблет, ќе уживате во непречена игра и неверојатна графика што го оживува овој возбудлив свет.

Една од најдобрите работи за Bunny And Coronavirus за Android е неговата едукативна вредност. Играјќи ја оваа игра, играчите можат да дознаат повеќе за тоа како се шират вирусите и што можат да направат за да се заштитат од инфекција. Акцентот на играта на миење раце и носење маски ги зајакнува важните пораки за јавното здравје кои се критични во денешниот свет.

Севкупно, ако барате забавен и привлечен начин да дознаете повеќе за безбедносните мерки за COVID-19 додека уживате во забавно искуство со игри во исто време - не гледајте подалеку од Bunny And Coronavirus за Android! Преземете го денес од нашата веб-страница или вашата омилена продавница за апликации!

Целосни спецификации
Издавач Bdshahab
Страница на издавачи http://www.bdshahab.blogspot.com
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни