unitMeasure for Android

unitMeasure for Android 2020.06.17

Android / AmCan Tech : Avi Parshan Productions / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни постојано да барате сигурна апликација за конвертор на единици за која не е потребна интернет-врска? Не гледајте подалеку од unitMeasure за Android! Оваа моќна и лесна апликација нуди 13 категории на конверзии со над сто индивидуални конверзии, сите достапни на вашите прсти.

Без разлика дали патувате во странство или едноставно треба брзо и лесно да ги конвертирате единиците, unitMeasure ве опфати. И најдобриот дел? Апликацијата работи целосно офлајн, што значи дека нема реклами или следење од каков било вид. Ќе имате моментален пристап до точни конверзии без разлика каде се наоѓате на планетата.

Значи, што точно можете да очекувате од unitMeasure? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

- Офлајн функционалност: Како што споменавме погоре, една од најголемите предности на unitMeasure е тоа што работи целосно офлајн. Ова значи дека не само што ќе избегнете досадни реклами и следење, туку и ќе можете да ја користите апликацијата дури и кога нема достапна интернет конекција.

- Широк опсег на категории: со 13 различни категории за избор, вклучувајќи должина, тежина, температура, волумен и повеќе, практично нема ништо што unitMeasure не може да ви помогне да го конвертирате. И во секоја категорија има десетици поединечни единици за избор.

- Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс за unitMeasure е чист и интуитивен. Едноставно изберете го вашиот тип на почетно мерење (на пр. метри), потоа изберете ја саканата конверзија (на пр., стапки) од списокот подолу. Конвертираната вредност ќе се појави веднаш на екранот.

- Приспособливи поставки: Дали сакате да го промените стандардниот систем за мерење (на пр., метрички наспроти царски)? Нема проблем - само одете во менито за поставки и направете ги вашите прилагодувања по потреба.

Генерално, ако ви треба сигурна апликација за офлајн конвертор за уреди со Android што нема да го заглави вашиот уред со реклами или софтвер за следење - не гледајте подалеку од unitMeasure!

Целосни спецификации
Издавач AmCan Tech : Avi Parshan Productions
Страница на издавачи https://www.unitmeasure.xyz
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Калкулатори
Верзија 2020.06.17
Барања за ОС Android
Барања Android 5.0 and later
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни