Cartoon Network App for Android

Cartoon Network App for Android 3.4.20160425-rc1

Android / Cartoon Network Digital / 280 / Целосни спецификации
Опис

Апликацијата Cartoon Network за Android е задолжителна за секој љубител на популарната ТВ мрежа. Со оваа апликација, можете да ги следите најновите целосни епизоди од вашите омилени емисии, да гледате смешни клипови, па дури и да креирате сопствена видео микс. Без разлика дали сте обожавател на Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Steven Universe, Clarence, Adventure Time, Regular Show, Uncle Dede или Ninjago - оваа апликација има се.

Една од најдобрите карактеристики на апликацијата Cartoon Network е тоа што ви овозможува да гледате отклучени епизоди без потреба од најавување или автентикација. Ова значи дека можете да уживате во избор на целосни епизоди од вашите омилени серии без да морате да давате информации за ТВ провајдерот. Едноставно преземете ја бесплатната апликација и почнете да гледате.

Покрај отклучените епизоди, апликацијата Cartoon Network нуди и ексклузивни епизоди за премиера пред тие да излезат во етерот. Ова значи дека можете да бидете понапред од играта и да гледате нова содржина пред некој друг.

Ако ТВ во живо е повеќе ваша работа, тогаш ќе ви се допадне да можете да пренесувате Cartoon Network директно на вашиот уред со оваа апликација. Можете да ги гледате сите ваши омилени емисии во живо, дури и ако не сте близу телевизор - совршено за кога сте во движење.

За да се направат работите уште подобри, учесниците ТВ провајдери вклучуваат AT&T U-verse, BendBroadband, Blueridge Cable One Cablevision Optimum Charter Comcast Cox Dish DirecTV EPB Fiber Optics Grande Communications Massillon Кабелска телевизија Mediacom Midcontinent Communications Suddenlink Verizon WOW и Xfinity - нема потреба да се грижите. за пропуштање на било што.

Апликацијата Cartoon Network, исто така, нуди персонализирани видео миксови врз основа на она што покажува што им се допаѓа и не им се допаѓа на корисниците. Додека корисниците ги оценуваат видеата што ги гледаат во интерфејсот на апликацијата; со текот на времето дознава што им се допаѓа, а што не, што помага да се подобри нивниот персонализиран микс, како и нивното целокупно искуство со користење на оваа апликација.

Сепак; има некои важни размислувања при користењето на оваа апликација, како што се рекламите што прикажуваат услуги за други производи или понуди од Cartoon Network и нејзините партнери може да се појават во нејзиниот интерфејс што понекогаш може да го одвлекува вниманието, но овие реклами помагаат да се поддржат континуираните напори за развој на Turner Broadcasting System Inc. ., кој поседува и управува со CN мрежа низ целиот свет, вклучувајќи ги и нејзините мобилни апликации!

Дополнително; возрасните мора да се автентицираат со информациите за нивниот провајдер на кабловска или сателитска телевизија за да ги гледаат заклучените епизоди за кои може да бидат потребни дополнителни чекори, но обезбедуваат пристап само овластени гледачи, додека ја штитат содржината заштитена со авторски права од неовластена дистрибуција на интернет преку пиратерски канали итн.

Информации за приватност: Вашата приватност е важна за нас во Cartoon Network! Ние собираме и користиме информации како што е опишано во нашата Политика за приватност поврзана подолу, која ги вклучува законите за приватност на податоците во Соединетите Држави, каде што првенствено ги работиме нашите деловни активности, но исто така се усогласени со регулативите за GDPR на ЕУ! Со преземање на оваа апликација; Корисниците ја прифаќаат нашата Политика за приватност и Договорот за лиценца за краен корисник (EULA) што дава дозвола за таква употреба од сите корисници кои споделуваат исти уреди. EULA и Политиката за приватност се како дополнување на правилата за условите наметнати од безжичните оператори Google Inc., кои не се одговорни за откривање на употреба при собирање лични информации од страна на подружниците на CN ширум светот, вклучувајќи мобилни апликации итн.,

Севкупно; ако барате лесен начин да останете во тек со сите работи поврзани со мрежата за цртани филмови, тогаш не гледајте подалеку од преземање на апликацијата The Carton Network денес!

Целосни спецификации
Издавач Cartoon Network Digital
Страница на издавачи http://www.cartoonnetwork.com
Датум на издавање 2016-07-05
Датум на додавање 2016-07-05
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 3.4.20160425-rc1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 280

Comments:

Најпопуларни