Tubdy Mp3 Mobile Player Music for Android

Tubdy Mp3 Mobile Player Music for Android 2

Опис

Tubdy Mp3 Mobile Player Music for Android е моќен и разноврсен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да репродуцирате музика и видеа од SoundCloud и MP3 во една апликација. Овој бесплатен компатибилен клиент API од трета страна е дизајниран да ви овозможи исклучително искуство за слушање музика на вашиот уред со Android.

Со Tubdy Mp3 Mobile, можете лесно да пристапите до вашите омилени песни, плејлисти, албуми и изведувачи од SoundCloud без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации. Апликацијата исто така поддржува репродукција на локални MP3-датотеки складирани во складиштето на вашиот уред.

Една од клучните карактеристики на Tubdy Mp3 Mobile е неговиот кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ различните делови на апликацијата. Апликацијата има елегантен дизајн кој изгледа одлично на која било големина или резолуција на екранот.

Друга одлична карактеристика на Tubdy Mp3 Mobile е неговата способност да креира сопствени листи за репродукција врз основа на вашите преференции. Можете лесно да додавате или отстранувате песни од вашата плејлиста, како и да ги прередувате според ваш вкус.

Tubdy Mp3 Mobile доаѓа и со моќен еквилајзер кој ви овозможува да го прилагодите квалитетот на звукот на репродукцијата на музиката. Можете да изберете од неколку претходно поставени поставки за еквилајзер или да креирате прилагодени врз основа на вашите преференции.

Апликацијата исто така поддржува репродукција во заднина што значи дека можете да продолжите да слушате музика дури и кога апликацијата е минимизирана или кога користите други апликации на вашиот уред. Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат мултитаскинг додека ги слушаат нивните омилени мелодии.

Важно е да се напомене дека Tubdy Mp3 Mobile не е официјална апликација од SoundCloud или кој било друг давател на медиумски услуги. Тоа е само неофицијален клиент од трета страна кој е во согласност со условите за користење на API од трета страна на клиентите. Ова значи дека програмерите немаат никаква поврзаност ниту се поврзани на кој било начин со тие услуги.

Накратко, ако барате сигурен и богат MP3 плеер за уреди со Android, тогаш не гледајте подалеку од Tubdy Mp3 Mobile Player Music for Android. Со својот интуитивен интерфејс, приспособливи плејлисти, моќни поставки за еквилајзер и поддршка за репродукција во заднина - овој софтвер има се што ви треба во аудио плеер!

Целосни спецификации
Издавач T U B
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=T+U+B
Датум на издавање 2016-08-31
Датум на додавање 2016-08-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 255

Comments:

Најпопуларни