LiveSafe for Android

LiveSafe for Android 2.2.25

Опис

LiveSafe овозможува директна и дискретна двонасочна комуникација со службениците за безбедност на вашата заедница користејќи текст, слика, видео и аудио. Исто така, ви овозможува виртуелно да ги шетате пријателите и семејството дома со SafeWalk.

Плус многу повеќе!

Следење локација за време на итни случаи

Пристап до безбедносни ресурси и телефонски броеви

Безбедносна карта со информации за локални инциденти и клучни безбедносни локации за да ве информираат

ВЕ МОЛИМЕ ПРОЧИТАЈТЕ ВНИМАТЕЛНО:

НЕ КОРИСТЕТЕ ЈА ОВАА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИТНИ СЛУЖБИ ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ ДОКОЛКУ ВАШАТА ЛОКАЛНА ПОЛИЦИСКА ОРГАНИЗАЦИЈА НЕ Е НАВИДЕНА НА ЕКРАН ЗА ОРГАНИЗАЦИИ ВО АПЛИКАЦИЈАТА. Извештаите нема веднаш да бидат примени од полицијата или органите за итни случаи додека LiveSafe не се координира со властите за да овозможи доставување извештаи. Доколку се појави итен случај, секогаш бирајте 911.

Континуираната употреба на GPS што работи во заднина може драматично да го намали животниот век на батеријата.

Агенциите за спроведување на законот заинтересирани директно да ги добиваат нивните локални совети за криминал во реално време преку командната табла LiveSafe се охрабруваат да контактираат со LiveSafe преку е-пошта на [email protected] или со посета на LiveSafeMobile.com.

ОДГОВОРУВАЊЕ:

Со преземањето на оваа апликација, вие ги разбирате и се согласувате со овие услови: апликацијата LiveSafe можеби сè уште не е поврзана или поврзана со вашата локална полиција, медицински или органи за спроведување на законот. Со користење на оваа апликација во моментов, нема да ви се помага за сите итни случаи или пријави за криминал, освен ако вашите локални власти не се интегрираат со LiveSafe. Проверете кај вашите локални власти за да видите дали се интегрирани со LiveSafe за да ги добивате вашите извештаи. Доколку се појави итен случај, секогаш бирајте 911.

ИЗДАВАЧОТ НА АПЛИКАЦИЈАТА И СЕКОЈДЕН ПОДРУЖНИЦИ, ПАРТНЕРИ, АГЕНТИ ИЛИ ВРАБОТЕНИ НА LIVESAFE НЕМА ДА НЕМААТ ОДГОВОРНОСТ НИТУ ОДГОВОРНОСТ КОН НИКОЕ ЛИЦЕ ИЛИ ЛИЦЕ КОЈ НЕ ГО ОДГОВАРА НИКОЈ КОМПРЕДЕН ЛИЦЕ И ЛИЦЕ КОЈ НЕ ГО ОДГОВАРА, НА БЕЗБЕДНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ.

Целосни спецификации
Издавач LiveSafe
Страница на издавачи http://www.livesafemobile.com/about/
Датум на издавање 2016-11-04
Датум на додавање 2016-11-04
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 2.2.25
Барања за ОС Android
Барања Android 3.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 176

Comments:

Најпопуларни