File Expert - File Manager for Android

File Expert - File Manager for Android 8.3

Опис

Управувачот со датотеки/истражувачот на датотеки Експерт за датотеки може целосно да пристапува и да управува со датотеките на различни локации во sdcard, надворешна SD-картичка, облак услуги, SMB, FTP, WebDAV, HTTP, NAS, USB OTG и внатрешен блиц на системот ако работи на телефон со root.

Поддржете ги датотеките за синхронизирање помеѓу облак и локално, секогаш синхронизирајте го вашиот уред и облакот. Поддржете автоматска синхронизација и снимајте историја на синхронизација. Ексклузивна карактеристика се наоѓа само во експерт за датотеки:

целосно опремен локален и мрежен менаџер на датотеки за Android, една од најдобрите од ваков вид и најпопуларна апликација.

Пристап до LAN за ftp, sftp, ftps, SMB, WebDAV и облаци вклучуваат Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, Yandex, SugarSync, GCloud.

Уредувач на бази на податоци SQLite можете да прелистувате, уредувате, увезувате, извезувате, креирате, бришете, менувате, прегледувате база на податоци за апликации.

Секогаш изграден со најнова технологија на Android, им го носи најцелосното искуство со Android на нашите корисници.

Дизајн на материјали и анимации за работењето на датотеките и промените во активностите.

Управување со датотеки со повеќе јазичиња.

Поддршка за root пристап, менувајте системски датотеки и менувајте дозволи за датотеки, потребен ви е вкоренет телефон.

Доаѓаат Zip/unzip, zip, rar, 7z, tar, APK, тегла и повеќе (компресија/декомпресија).

Најбрзи перформанси за пребарување на датотеки.

Вграден напреден менаџер на апликации, инсталирајте, деинсталирајте, правете резервни копии, автоматски резервни апликации при инсталирање и десталирање.

Поддржете ја ознаката за датотеки со различни имиња и бои.

Изберете/одбирајте серија датотеки.

Изберете една датотека со долго допирање.

Допрете на која било друга цел по едно избирање за сериски избор на датотеки.

Сликички на датотеки, поддржувајте апликација за видео музика со слики, и локална и мрежна.

Прикажете го бројот на датотеки и големината на секоја папка.

Страница со својства за датотека и реж.

Поддржете приватен облак, можете да изградите сопствен приватен центар за облак во вашиот домашен или канцелариски компјутер и да пристапите до него во секое време и каде било, поддржувајте оперативен систем Windows, MacOS X и Linux.

Вграден видео и музички плеер со подобрена функција за мрежно стриминг. Пренесувајте видео и MP3 од услугата облак или NAS, поддржан е целиот мрежен протокол како HTTP, FTP, SMB, WebDAV и Chromecast, поддржана е репродукција на лебдечки прозорец.

Вграден уредувач на текст (txt log conf config INI INF sh xml html htm).

Корпа за рециклирање, вратете ја избришаната датотека.

Преименување на сериската датотека.

Уништете ја датотеката, исечете ја датотеката за трајно бришење и не може да се врати.

Ftp сервер.

Споделете и префрлете датотеки преку Bluetooth или WiFi.

Безбедна кутија.

Заклучување на апликацијата.

Конвертор на датотеки, конвертира Word doc, Excel xls и PowerPoint ppt pptx во PDF.

Безжично печатење.

Поддржан Chromecast, фрлајте ги вашите датотеки на голем екран.

Преглед

File Expert е основната верзија на одличниот менаџер на датотеки на GeekSoft за Android, но не му препушта многу на својот брат или сестра, File Expert HD. Подобро одговара за постари уреди или за оние кои не работат со Android 4.0 или подобра. Може да добиете надградба Pro што додава напредни функции како root пристап доколку ви треба, но повеќето корисници ќе ја најдат комбинацијата на File Expert од интуитивен интерфејс и додатоци како отпакување датотеки и поврзување Wi-Fi, Bluetooth и FTP прилично блиску до она што тие го бараа во менаџер на датотеки со Android. File Expert 6.0.5 работи во Android 2.2 и понова верзија. Новите функции вклучуваат подобрена бесплатна сметка на GCloud и уништувач на датотеки што всушност може да отстрани работи од вашиот телефон.

Срцето на интуитивното работење на File Expert е неговата комбинација од интерфејс со јазичиња сличен на прелистувачот со функционалност на паметниот телефон како лизгање и допирање. Експертот за датотеки ги организира вашите работи во три јазичиња: Мои датотеки, Папки и Мои алатки, плус сите картички што сакате да ги додадете. Експертот за датотеки не само што го прелистува вашиот телефон, туку и на Интернет: само допрете „Сурфај на мрежата“ за да пристапите до веб-страниците од внатрешноста на интерфејсот на апликацијата. Темата со светла боја ги распоредува вашите работи во познати редови со икони кои лесно се читаат. Допревме „Мои облаци“ за да го синхронизираме експертот за датотеки со нашата облак услуга. Можеме да избереме Baidu Cloud, Dropbox, Google Drive, SugarSync, Box, SkyDrive или KDrive како додаток на GCloud опциите на GeekSoft. Картичката „Мои алатки“ ни дозволува да ги активираме можностите за споделување датотеки на Web PC Suite или може да допреме „Мрежни клиенти“ за да поставиме FTP, SFTP и други клиенти да примаат датотеки насекаде.

Тоа е само примерок од она што може да го направи File Expert. Неговиот распоред е со низок клуч, но полиран и ефикасен, и прави речиси сè што сакате да го направи менаџерот на датотеки, а потоа и некои.

Целосни спецификации
Издавач Gmobile
Страница на издавачи http://www.gmgm.io
Датум на издавање 2016-11-24
Датум на додавање 2016-11-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 8.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1776

Comments:

Најпопуларни