Fast Phone Booster And Cleaner for Android

Fast Phone Booster And Cleaner for Android 1.0

Android / BlueGamesStudio / 4332 / Целосни спецификации
Опис

Fast Phone Booster And Cleaner за Android е моќен комунален софтвер кој ги оптимизира процесорот, RAM-от и просторот за складирање на вашиот уред со Android. Дизајниран е да го исчисти кешот на вашиот телефон, да ги деинсталира непотребните апликации и да го подобри траењето на батеријата со само еден клик. Оваа апликација е најдобриот засилувач и чистач на андроид достапни на пазарот.

Со Fast Phone Booster And Cleaner за Android, можете лесно да го вратите просторот за складирање на вашиот телефон со ослободување простор со само еден клик. Апликацијата скенира непотребни датотеки како што се преостанати датотеки, кеш-датотеки, застарени APK и други непотребни датотеки што заземаат вреден простор за складирање на вашиот уред.

Апликацијата исто така помага да се забрза вашиот телефон со оптимизирање на неговите перформанси. Тоа го прави со чистење на непотребни датотеки што ја забавуваат работата на вашиот уред. Со инсталираниот Fast Phone Booster And Cleaner за Android на вашиот уред, можете да уживате во поголема брзина на прелистување и понепречено работење на сите апликации.

Една од најимпресивните карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да го оптимизира животниот век на батеријата. Апликацијата ги идентификува апликациите жедни за енергија што работат во заднина и ги исклучува за да заштеди батерија. Оваа функција гарантира дека ќе добиете повеќе време за користење со едно полнење.

Fast Phone Booster And Cleaner за Android има интуитивен кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и за почетници. Апликацијата обезбедува детални информации за тоа колку простор за складирање е ослободен по секое скенирање за да можете да следите колку подобрување е направено со текот на времето.

Покрај неговите основни карактеристики споменати погоре, Fast Phone Booster And Cleaner за Android нуди и дополнителни алатки како што е Управувач со апликации што им овозможува на корисниците ефикасно да управуваат со нивните инсталирани апликации; Управувач со датотеки кој им овозможува на корисниците да пребаруваат низ нивниот датотечен систем; и ладилник на процесорот кој помага да се спречат проблеми со прегревање предизвикани од интензивна употреба или долги сесии за игри.

Севкупно, Fast Phone Booster And Cleaner за Android е суштинска алатка ако сакате да го одржувате вашиот уред со Android да работи непречено без никакво задоцнување или забавување предизвикано од непотребни датотеки или апликации кои се жедни за енергија што работат во заднина. Со своите моќни можности за оптимизација, заедно со интуитивен дизајн на кориснички интерфејс, го прават еден од најдобрите комунални услуги и оперативни системи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач BlueGamesStudio
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlueGamesStudio
Датум на издавање 2016-07-13
Датум на додавање 2017-01-02
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4332

Comments:

Најпопуларни