Maps of COC (online) for Android

Maps of COC (online) for Android 1.7

Опис

Maps of COC (онлајн) за Android е врвната алатка за референца и ажурирање за играчите на Clash of Clans. Со стотици нови мапи и ажурирања додадени на неделно ниво, оваа апликација обезбедува најголема и најразновидна колекција на мапи и кланови достапни на интернет.

Без разлика дали сакате да доминирате во војна, да ја оптимизирате стратегијата за земјоделство или да се искачите на скалата на трофејот, Maps of COC ве покрива. Со широк избор на мапи во секоја категорија, ќе можете да го најдете совршениот распоред што одговара на вашите потреби.

Една од истакнатите карактеристики на Maps of COC е нејзиниот кориснички интерфејс. Апликацијата е лесна за навигација и ви овозможува брзо да пребарувате одредени мапи или да прелистувате низ различни категории. Можете исто така да ги додадете вашите омилени мапи во посветен дел Омилени за брз пристап подоцна.

Преземањето мапи преку Maps of COC е едноставно и едноставно. Откако ќе најдете мапа што ве интересира, едноставно кликнете на неа за да видите повеќе детали за неа. Од таму, можете да изберете дали да ја преземете директно преку апликацијата или да ја споделите со пријателите преку социјалните мрежи.

Покрај својата обемна колекција на мапи, Maps of COC обезбедува и редовни ажурирања за новите содржини на играта и промените направени од Supercell. Ова гарантира дека играчите секогаш имаат пристап до ажурирани информации за Clash Of Clans.

Севкупно, ако барате сè-во-едно референтна алатка за Clash Of Clans што е сеопфатна и лесна за употреба, тогаш не гледајте подалеку од Maps Of COC (онлајн) за Android!

Целосни спецификации
Издавач Igroup
Страница на издавачи https://clashmaps.net
Датум на издавање 2017-01-12
Датум на додавање 2017-01-12
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.7
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 57

Comments:

Најпопуларни