VPN Proxy Shield for Android

VPN Proxy Shield for Android 0.1

Android / BlueGamesStudio / 871 / Целосни спецификации
Опис

VPN Proxy Shield за Android е моќен мрежен софтвер кој им овозможува на корисниците можност да ја заобиколат државната цензура и да пристапат до блокирани интернет податоци. Со оваа апликација, можете да уживате во анонимна врска што ги одржува вашите онлајн активности приватни и безбедни.

Овој бесплатен VPN за Android е дизајниран да им обезбеди на корисниците неограничен пристап до чувствителна содржина на интернет. Без разлика дали се обидувате да пристапите до платформите за социјални медиуми, услугите за стриминг или други веб-локации што се блокирани во вашиот регион, VPN Proxy Shield ве покрива.

Една од клучните придобивки од користењето на VPN Proxy Shield е неговата способност да го шифрира вашиот интернет сообраќај. Ова значи дека сите податоци што се пренесуваат помеѓу вашиот уред и интернет ќе бидат заштитени од љубопитните очи. Без разлика дали прелистувате на веб или стримувате видеа онлајн, никој нема да може да ги пресретнува или следи вашите активности.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината леснотија на користење. Со само неколку допири на вашиот екран, можете да се поврзете на која било локација на серверот низ светот и да почнете да уживате во неограничен пристап до сите видови содржини. Апликацијата нуди и кориснички интерфејс што им го олеснува започнувањето дури и на почетниците.

VPN Proxy Shield исто така нуди брзи брзини на поврзување и неограничен пропусен опсег, што значи дека можете да проследувате видеа со висок квалитет без проблеми со баферот или заостанувањето. Ова го прави идеален избор за секој кој сака сигурна VPN услуга без да мора да плаќа дополнителни трошоци за премиум функции.

Дополнително, оваа апликација нуди напредни безбедносни карактеристики како што се заштита од истекување на DNS и функционалност на автоматски прекинувач за убивање. Овие карактеристики гарантираат дека дури и ако има прекин во врската со VPN, ниту една од вашите лични информации нема да биде изложена на интернет.

Генерално, ако барате доверливо мрежно софтверско решение кое обезбедува брзи брзини и напредни безбедносни карактеристики без никаква цена - тогаш не гледајте подалеку од VPN Proxy Shield за Android!

Целосни спецификации
Издавач BlueGamesStudio
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlueGamesStudio
Датум на издавање 2017-01-15
Датум на додавање 2017-01-15
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 871

Comments:

Најпопуларни