100 GB Free Cloud Drive Degoo for Android

100 GB Free Cloud Drive Degoo for Android 1.20.3.170214

Android / Degoo Backup AB / 562 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојаното снемување простор за складирање на вашиот уред со Android? Дали се грижите за губење на важни датотеки и мемории поради дефект на уредот или кражба? Не гледајте подалеку од 100 GB бесплатен Cloud Drive Degoo за Android, врвното решение за сите ваши потреби за складирање.

Со 100 GB бесплатно складирање во облак, Degoo ви овозможува безбедно да ги складирате сите ваши фотографии, видеа и документи во облакот. Кажете му збогум на маката за префрлање датотеки помеѓу уредите или грижата за нивно губење засекогаш. Со Degoo, можете да пристапите до сите ваши датотеки од каде било во светот со интернет конекција.

Една од истакнатите карактеристики на Degoo е неговата технологија за шифрирање од воена класа. Сите ваши датотеки се шифрираат пред да бидат поставени на облак-уредот, осигурувајќи се дека тие остануваат безбедни и приватни во секое време. Можете да бидете спокојни знаејќи дека само вие имате пристап до вашите лични податоци.

Покрај безбедносните мерки, Degoo може да се пофали и со сигурен систем за облак погон. Секоја датотека се чува во тројни копии за да се осигура дека е секогаш достапна кога ви е потребна. Сфатете го тоа како безбедносна кутија за сите ваши важни документи и спомени.

Но, она што го издвојува Degoo од другите услуги за складирање облак е неговата автоматска функција за резервна копија. Апликацијата открива кога се додаваат нови фотографии или датотеки и гарантира дека веднаш ќе се направи резервна копија без ваша страна. Никогаш повеќе нема да треба да се грижите за рачно правење резервна копија!

И ако дојде до катастрофа и го изгубите пристапот до вашиот уред со Android, не плашете се - Degoo ви овозможува да ги вратите сите ваши датотеки од кој било компјутер во светот со само неколку кликања. Едноставно најавете се на Мои датотеки на нашата веб-локација и прегледајте ги сите ваши складирани податоци.

Ако 100 GB не ви се доволни (и да се разбереме - кој не може да користи повеќе простор?), надградбата на една од нашите достапни премиум сметки е лесно и без проблеми.

Накратко, 100 GB бесплатен Cloud Drive Degoo за Android нуди неспоредлива безбедност, сигурност, практичност и достапност кога станува збор за складирање важни податоци онлајн. Не чекајте - преземете сега!

Целосни спецификации
Издавач Degoo Backup AB
Страница на издавачи https://degoo.com
Датум на издавање 2017-02-15
Датум на додавање 2017-02-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.20.3.170214
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 562

Comments:

Најпопуларни