BeHe Explorer Web Browser for Android

BeHe Explorer Web Browser for Android 2.5.1

Опис

Дали сте уморни од користење на истиот стар веб-прелистувач на вашиот уред со Android? Дали сакате прелистувач кој е брз, безбеден и приспособлив? Не гледајте подалеку од веб-прелистувачот BeHe Explorer за Android.

BeHe Explorer е бесплатен веб-прелистувач со отворен код дизајниран специјално за уреди со Android. Неговата главна цел е да им обезбеди на корисниците најдобро можно искуство при прелистување, а истовремено да биде лесен и лесен за користење. Со својот елегантен дизајн и моќни карактеристики, BeHe Explorer брзо станува еден од најпопуларните прелистувачи достапни на Google Play Store.

Една од клучните карактеристики на BeHe Explorer е неговата брзина. Овој прелистувач е оптимизиран за брзо и ефикасно вчитување страници, така што ќе можете да поминувате помалку време чекајќи да се вчитаат страниците и повеќе време да ги прелистувате вашите омилени веб-локации. Без разлика дали стримувате видеа или се движите низ доводите на социјалните медиуми, BeHe Explorer ќе остане во чекор со вашите барања.

Друга важна карактеристика на BeHe Explorer е неговата безбедност. За разлика од некои други прелистувачи кои може да ја следат вашата онлајн активност или да собираат лични информации без ваша согласност, BeHe Explorer ја почитува вашата приватност со тоа што не ве шпионира или собира какви било податоци за вашите навики за прелистување. Можете да прелистувате со сигурност знаејќи дека вашите лични податоци ќе останат приватни.

Покрај тоа што е брз и безбеден, BeHe Explorer нуди и широк спектар на опции за прилагодување. Можете да изберете од повеќе пребарувачи, вклучувајќи ги Google, Bing, Yahoo!, DuckDuckGo и повеќе! Можете исто така да го приспособите изгледот и чувството на прелистувачот со избирање од различни теми или креирање на своја сопствена тема со користење на листови со стилови на CSS.

Но, можеби една од најдобрите работи за BeHe ExploreR е колку е лесно да се користи. Корисничкиот интерфејс е дизајниран со едноставност на ум, па дури и ако не сте технолошки познавања, сепак е многу интуитивен. Без разлика дали сте нови на уредите со Android или искусен корисник кој бара подобро искуство во прелистувањето, ќе најдете се што ви треба во оваа апликација.

Па зошто да не го пробате? Преземете го Behe ​​ExploreR денес од Google Play Store - Бесплатно е!

Целосни спецификации
Издавач Todo Studios
Страница на издавачи https://vladthodo.github.io/behe-explorer/
Датум на издавање 2017-02-21
Датум на додавање 2017-02-21
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 2.5.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments:

Најпопуларни