Audio Calls Recorder Free for Android

Audio Calls Recorder Free for Android 1.0

Опис

Бесплатен снимач на аудио повици за Android е моќна и лесна за употреба апликација која ви овозможува да ги снимате сите дојдовни и појдовни повици на вашиот уред со Android. Со оваа апликација, можете лесно да ги следите важните разговори, интервјуа или кои било други телефонски повици што сакате да ги зачувате за идна референца.

Една од најдобрите работи за „Бесплатен рекордер за аудио повици“ е неговата едноставност. Апликацијата е многу лесна за употреба и не бара техничко знаење или експертиза. Едноставно преземете ја апликацијата од продавницата на Google Play, инсталирајте ја на вашиот уред и почнете да ги снимате вашите повици.

Апликацијата нуди широк спектар на функции што ја прават една од најдобрите апликации за снимање повици достапни на пазарот денес. На пример, можете да изберете кои повици да се снимаат, а кои да се игнорираат. Можете исто така да ги складирате вашите снимки во одредена папка за да може лесно да се најдат подоцна.

Друга одлична карактеристика на Free Recorder за аудио повици е неговата способност да се сокрие од работната површина на вашиот телефон. Ова значи дека никој нема да знае дека ги снимате нивните повици освен ако не ја види апликацијата во вашата листа на инсталирани апликации.

Покрај овие функции, Free Audio Calls Recorder исто така ви овозможува да пребарувате снимки по име на контакт или телефонски број. Ова го олеснува наоѓањето конкретни снимки кога ви се потребни.

Една работа што вреди да се забележи за оваа апликација е нејзиното ниско ниво на јачина на звук за време на снимањето, кое зафаќа помалку мемориски простор во споредба со другите апликации за снимање повици достапни во Play Store, но сепак доволно моќни за корисниците на мобилни телефони со Android кои сакаат ефикасен рекордер на повици без да заземаат премногу простор на нивните уреди.

Генерално, ако барате сигурна и прифатлива апликација за снимање повици за уреди со Android, тогаш Audio Calls Recorder Free дефинитивно треба да биде на врвот на вашата листа! Преземете го сега од Google Play Store и почнете да ги снимате сите тие важни разговори денес!

Целосни спецификации
Издавач Mobitsolutions
Страница на издавачи http://www.mobitsolutions.com
Датум на издавање 2017-02-26
Датум на додавање 2017-02-26
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments:

Најпопуларни