Coffee Cup Photo Frame Maker for Android

Coffee Cup Photo Frame Maker for Android 1.0

Опис

Coffee Cup Photo Frame Maker за Android е бесплатна и лесна за употреба апликација која ви овозможува да ги декорирате вашите шолји за кафе со слики од вашите најблиски. Оваа апликација е совршена за оние кои сакаат да го започнат денот со шолја кафе и сакаат да додадат личен допир на нивната утринска рутина.

Со над 100+ кул рамки за шолји за кафе, оваа апликација нуди широка колекција на дизајни што ќе одговараат на секој вкус. Без разлика дали претпочитате класични или модерни стилови, има по нешто за секого во оваа апликација. Можете да изберете од различни теми како што се љубов, пријателство, семејство и многу повеќе.

Користењето на Coffee Cup Photo Frame Maker е едноставно и едноставно. Можете или да изберете слика од вашата галерија или да фотографирате користејќи ја функцијата камера на телефонот. Откако ќе ја изберете фотографијата што сакате да ја користите, едноставно изберете ја рамката за шолја за кафе што најмногу и одговара.

Апликацијата исто така ви овозможува да додавате текст на сликите во фенси и бои. Оваа функција ви овозможува да ги персонализирате вашите фотографии уште повеќе со додавање пораки или цитати кои се значајни за вас.

Едно од најдобрите работи за Coffee Cup Photo Frame Maker е неговата способност да зачувува украсени фотографии со квалитет со висока дефиниција (HD). Ова значи дека сите ваши креации ќе изгледаат остри и јасни кога ќе ги споделите со други.

Споделувањето фотографии никогаш не било полесно благодарение на интеграцијата на оваа апликација со популарните платформи за социјални медиуми како што се WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Snap chat и Pinterest. Со само еден клик, можете да ги споделите вашите креации со пријателите и семејството ширум светот.

Севкупно, Coffee Cup Photo Frame Maker за Android е одличен избор за секој што бара лесна за употреба алатка за уредување фотографии која додава личен допир на нивната утринска рутина. Со својата широка колекција на рамки и кориснички интерфејс, оваа апликација сигурно ќе стане омилена меѓу љубителите на кафе насекаде!

Целосни спецификации
Издавач IBL Infotech
Страница на издавачи http://www.iblinfotech.com
Датум на издавање 2017-04-13
Датум на додавање 2017-04-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни