Support IPL DD Team DP Maker for Android

Support IPL DD Team DP Maker for Android 1.0.0

Опис

Дали сте тврдоглав навивач на тимот на Delhi Daredevils во индиската Премиер лига? Дали сакате да ја покажете вашата поддршка за вашиот омилен тим на платформите за социјални медиуми како Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram и SnapChat? Ако одговорот е да, тогаш Support IPL DD Team DP Maker е совршената апликација за вас.

Поддршка на IPL DD Team DP Maker е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да креирате профили или да прикажувате слики (DP) кои ја покажуваат вашата поддршка за тимот на Delhi Daredevils. Таа е една од најдобрите апликации за производители на IPL DP достапни на пазарот што ви овозможува да изберете фото рамки на тимовите на Delhi Daredevils IPL и да ги приспособите со ефекти на филтри и стилски фонтови.

Со Support IPL DD Team DP Maker, креирањето персонализирана профилна слика или приказ на слика никогаш не било полесно. Сè што треба да направите е да ја преземете апликацијата од Google Play Store, да ја изберете вашата селфи фотографија или слика од галеријата, да ја изберете вашата омилена фото рамка за тим DD IPL и да примените ефекти на филтер. Можете исто така да пишувате прилагоден текст во стилски фонтови за да го направите поперсонализиран.

Апликацијата нуди широк спектар на ефекти на филтри кои може да се применат за да се подобри изгледот и чувството на вашата профилна слика или приказ на сликата. Можете да изберете од различни филтри како гроздобер, црно-бело, сепија и многу повеќе.

Откако ќе ја креирате вашата персонализирана слика на профилот или приказ на слика со помош на Support IPL DD Team DP Maker, време е да ја споделите со пријателите и семејството на платформите за социјални медиуми како WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram и SnapChat. Апликацијата ви овозможува да ја зачувате вашата креација со квалитет со висока дефиниција (HD) за да изгледа одлично кога се споделува на платформите на социјалните медиуми.

Поддршката на IPL DD Team DP Maker не е ограничена само на креирање персонализирани профилни слики или прикажување слики; исто така им овозможува на корисниците да креираат приспособени позадини за нивните мобилни телефони. Можете да изберете од различни дизајни на тапети со играчи од тимот на Delhi Daredevils и да ги приспособите со ефекти на филтри и стилски фонтови.

Како заклучок, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да покажете поддршка за тимот на Delhi Daredevils со креирање персонализирани профилни слики или прикажување слики, тогаш дефинитивно вреди да се провери Поддршката на IPL DD Team DP Maker. Со својот кориснички интерфејс и широкиот опсег на опции за прилагодување, вклучувајќи ефекти на филтри и стилски фонтови, оваа апликација ќе ви помогне да ја подигнете вашата љубов кон крикет!

Целосни спецификации
Издавач IBL Infotech
Страница на издавачи http://www.iblinfotech.com
Датум на издавање 2017-04-20
Датум на додавање 2017-04-20
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни