Arlean Online Radio for Android

Arlean Online Radio for Android 1.15

Опис

Arlean Online Radio за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да слушате бесплатна mp3-музика од најпопуларните радио станици во вашата земја и низ целиот свет. Со оваа апликација, можете да уживате во кој било стил на музика, вклучително и поп, танц, старки, латино, рок, електроника, кантри, колеџ, класика, хард рок, алтернатива, ар-ен-би хип хоп џез фолк амбиент Јавни религиозни вести за вести.

Една од најдобрите карактеристики на Arlean Online Radio е тоа што ви овозможува да додавате свои станици. Ова значи дека ако постои одредена станица што сакате да ја слушате, но таа сè уште не е на апликацијата - нема проблем! Можете лесно да го додадете сами и да почнете да уживате во омилените мелодии веднаш.

Друга одлична карактеристика на Arlean Online Radio е неговата способност да обезбедува информации за песната и изведувачот. Ова значи дека додека ги слушате вашите омилени песни на радио станицата по ваш избор - без разлика дали се работи за нов хит или стара класика - ќе можете точно да видите кој ја пее и како се вика песната.

Но, можеби една од најимпресивните карактеристики на Arlean Online Radio е неговата способност да ги запомни вашите омилени станици. Откако ќе изберете неколку станици кои се особено привлечни за вас - без разлика дали се локални или меѓународни - оваа апликација ќе ги памети за понатамошна употреба. И кога ќе дојде време за уште една сесија за слушање? Апликацијата ќе се префрла помеѓу овие омилени по случаен избор, така што секој пат ќе се чувствува како ново искуство.

И да не заборавиме колку е навистина брза и лесна оваа апликација! Работи добро на кој било телефон или таблет, па без разлика каде сте или кој уред го користите; Арлеан онлајн радио ви го врати грбот.

Значи, ако барате лесен за користење софтвер за MP3 и аудио со пристап до сите видови музички стилови од целиот свет; не гледајте подалеку од Arlean Online Radio за Android!

Целосни спецификации
Издавач Arlean Apps
Страница на издавачи http://apps.arlean.com
Датум на издавање 2017-04-23
Датум на додавање 2017-04-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.15
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 481

Comments:

Најпопуларни