Ramadan Couple Photo Suit for Android

Ramadan Couple Photo Suit for Android 1.0

Android / GloryMobileApps / 11 / Целосни спецификации
Опис

Ramadan Couple Photo Suit за Android е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да пробате разни облеки и костими заедно со прекрасни позадини. Со оваа апликација, можете да креирате прекрасни фотографии од себе и вашиот партнер облечени во модерна облека и шик облека на парови без да мора да ги купувате.

Апликацијата е совршена за оние кои се страстни за модата и сакаат да се облекуваат овој Рамазан. Тој нуди широк избор на опции за облека, вклучувајќи традиционална исламска облека, модерни фустани, костуми и многу повеќе. Можете да изберете од различни стилови, бои, дезени и дизајни за да ја пронајдете совршената облека што одговара на вашиот вкус.

Користењето на апликацијата е многу едноставно. Сè што треба да направите е да го преземете од Google Play Store или од кој било друг сигурен извор бесплатно. Откако ќе го инсталирате на вашиот уред со Android, изберете кој било костим за двојна слика за Рамазан, прво изберете женска слика што сакате да ја врамите, а потоа изберете ја сликата на вашиот партнер и поставете ја користејќи го копчето за зумирање и ротирање.

Апликацијата ви овозможува да користите две движења со прстите за да влезете во фотографијата на идеално место во овој костим. Оваа функција ви го олеснува прилагодувањето на положбата на вашите фотографии така што тие да изгледаат природно и реално.

Откако ќе ја создадете вашата совршена фотографија со помош на Рамазански пар фото костим за Android, споделете ја со вашите најблиски на WhatsApp, Facebook Twitter или Instagram! Апликацијата го олеснува споделувањето со обезбедување директни врски што им овозможуваат на корисниците да ги споделат своите креации со само неколку кликања.

Севкупно, Ramadan Couple Photo Suit за Android е одличен софтвер за дигитални фотографии кој нуди уникатен начин за создавање прекрасни фотографии за време на сезоната на Рамазан. Без разлика дали барате традиционална исламска облека или модерна облека погодна за носење парови за време на ифтар забави или прослави на Бајрам - оваа апликација има сè покриено!

Клучни карактеристики:

1) Широк избор на опции за облека

2) Лесен за користење интерфејс

3) Карактеристика за движење со два прста

4) Директни врски за споделување

Целосни спецификации
Издавач GloryMobileApps
Страница на издавачи http://glorymobileapp.blogspot.in/
Датум на издавање 2017-04-23
Датум на додавање 2017-04-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни