PIP Camera 2017 for Android

PIP Camera 2017 for Android 1.0.1

Опис

Дали сте уморни од правење на истите стари здодевни селфи? Дали сакате да додадете малку креативност и забава на вашите фотографии? Не гледајте подалеку од PIP Camera 2017 за Android, една од најпопуларните достапни апликации за уредување фотографии.

Со PIP Camera 2017, можете лесно да им дадете прекрасни и неверојатни ефекти на вашите селфи фотографии. Овој софтвер за дигитални фотографии ви овозможува да ги стилизирате вашите фотографии и селфи со креативни ефекти и фото рамки. Без разлика дали сакате да ги уредувате вашите фотографии во стакло, рака, камера, табла или повеќе такви креативни ефекти - PIP Camera 2017 има сè покриено.

Една од најдобрите работи за оваа апликација за уредување фотографии е тоа што нуди стотици ефекти со кои можете да си играте. Можете да изберете од широкиот избор на филтри, рамки и налепници кои ќе направат вашите фотографии да се издвојат од толпата. Со толку многу опции достапни на вашите прсти, PIP Camera 2017 е алатка која мора да ја има секој што сака да фотографира.

Но, што го издвојува овој софтвер од другите фото едитори на пазарот? За почеток, неверојатно е лесен за употреба. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле уредувач на фотографии - PIP Camera 2017 го олеснува секој да создава прекрасни слики со само неколку кликања.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер за дигитални фотографии е неговата способност да создава слики „слика во слика“ (PIP). Ова значи дека можете да поставите една слика во друга слика - создавајќи уникатен ефект што ќе направи вашите фотографии да изгледаат уште поимпресивно.

Покрај неговиот кориснички интерфејс и импресивниот опсег на функции, PIP Camera 2017 нуди и одлични перформанси на уредите со Android. Работи непречено без никакво задоцнување или паѓање - осигурувајќи дека можете брзо и ефикасно да ги уредувате вашите фотографии без никакви прекини.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за дигитални фотографии што ќе ви помогне да ги направите вашите селфи и други слики - тогаш не гледајте подалеку од PIP Camera 2017 за Android. Со својот широк избор на креативни ефекти и рамки заедно со дополнителни забавни функции како режимот слика во слика - оваа апликација сигурно ќе биде една од омилените!

Целосни спецификации
Издавач IBL Infotech
Страница на издавачи http://www.iblinfotech.com
Датум на издавање 2017-04-26
Датум на додавање 2017-04-25
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments:

Најпопуларни