Inventory Editor for Minecraft for Android

Inventory Editor for Minecraft for Android 1.17

Опис

Ако сте љубител на Minecraft Pocket Edition, тогаш знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Тоа е местото каде што доаѓа Уредувачот на залихи за Minecraft. Овој моќен уредувач на залихи ви овозможува да додавате повеќе блокови и ставки во вашата игра без да треба да напишете ниту една хексадецимална цифра или да се поврзете на компјутер.

Со уредувачот на инвентар за Minecraft, можете лесно да ја уредувате содржината на градите и печките, како и да дознаете колкав дел од блокот има во одредена област. Алатката исто така ги вчитува и зачувува датотеките на Pocket Edition level.dat, овозможувајќи ви да правите промени брзо и лесно.

Една од најдобрите карактеристики на Уредувачот на залихи за Minecraft е неговата способност да ги уредува сите слотови за ставки во световите на Survival. Можете лесно да го уредувате ID-то на типот, вредноста на штетата и износот, давајќи ви целосна контрола врз вашето искуство со играта.

Важно е да се напомене дека за да ја користите нашата алатка, мора да имате веќе инсталирано Minecraft Pocket Edition на вашиот уред со Android. Откако ќе се инсталира, едноставно стартувајте ја апликацијата и започнете со уредување на вашиот инвентар веднаш.

Без разлика дали барате полесен начин за управување со вашиот инвентар или сакате поголема контрола врз ставките достапни во светот на играта, Уредувачот на залихи за Minecraft е совршено решение. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, сигурно ќе стане основна алатка за секој сериозен играч на Minecraft.

Па зошто да чекаме? Преземете го уредувачот на инвентар за Minecraft денес и започнете да истражувате сè што нуди оваа неверојатна апликација!

Целосни спецификации
Издавач Mustafa Alpay
Страница на издавачи http://alpay.net
Датум на издавање 2017-05-19
Датум на додавање 2017-05-19
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.17
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 179

Comments:

Најпопуларни