WinLock Remote for Android

WinLock Remote for Android 1.0.1

Android / Crystal Office Systems / 8 / Целосни спецификации
Опис

WinLock Remote за Android е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да го контролирате вашиот далечински компјутер преку мрежа, да применувате безбедносни ограничувања, да ја сокриете работната површина и лентата со задачи, да ги оневозможите копчињата за пристап, да го ограничите менито Start, да заклучувате далечински работни станици и да снимате снимки од десктоп или веб-камера со помош на лесен - интерфејс за употреба. Ова бесплатно мобилно безбедносно решение е дизајнирано да ви овозможи целосна контрола над безбедносните поставки на вашиот компјутер од каде било во светот.

Со WinLock Remote за Android, можете да ги оневозможите командната линија, работната површина, таблата со исечоци, контролната табла и безбедниот режим. Можете исто така да контролирате колку долго вашите деца можат да го користат компјутерот со поставување временски ограничувања за нивното користење. Дополнително, можете да ги скриете селективните ставки од менито Start и да ги блокирате контекстните менија за да спречите неовластен пристап.

Една од клучните карактеристики на WinLock Remote за Android е неговата способност да дозволи пристап само до доверливи страници додека ги блокира сите други. Оваа функција осигурува дека вашиот компјутер останува безбеден од злонамерни веб-локации кои можат да му наштетат на вашиот систем или да украдат чувствителни информации.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги спречи корисниците да инсталираат софтвер на вашиот компјутер без дозвола. Оваа функција помага да се заштитите од инфекции со малициозен софтвер предизвикани од неовластени инсталации.

WinLock Remote за Android, исто така, ви овозможува да ги сокриете системските и мрежните дискови, како и да блокирате практично секоја апликација да не работи на вашиот компјутер. Овие функции помагаат да се осигурате дека на вашиот систем се дозволени само овластени апликации.

Покрај овие функции, WinLock Remote за Android ви овозможува да креирате снимки од вашиот екран или веб камера во редовни интервали за да можете да ги следите промените направени во системот дури и кога сте далеку од него.

Започнувањето со WinLock Remote за Android е лесно. Едноставно инсталирајте го софтверот WinLock на вашиот компјутер и потоа инсталирајте ја апликацијата WinLock Remote на вашиот уред. Откако ќе се инсталира, поврзете се со вашиот компјутер користејќи ја апликацијата и почнете да ја контролирате од далечина.

Севкупно, ако барате доверливо мрежно софтверско решение кое обезбедува целосна контрола врз безбедносните поставки додека дозволува далечински пристап преку мобилни уреди како паметни телефони или таблети, тогаш не гледајте подалеку од WinLock Remote за Android!

Целосни спецификации
Издавач Crystal Office Systems
Страница на издавачи http://www.crystaloffice.com/
Датум на издавање 2017-06-15
Датум на додавање 2017-06-15
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни