CarzUP - car rental app for Android

CarzUP - car rental app for Android 3.4.0.6

Android / Ukasoft Systems / 30 / Целосни спецификации
Опис

CarzUP - Крајната апликација за изнајмување автомобили за Android

Дали сте уморни од трошење часови во потрага по најдобрите зделки за изнајмување автомобили? Дали сакате да ги споредувате цените од повеќе провајдери без да мора да ја посетувате секоја веб-страница поединечно? Не гледајте подалеку од CarzUP, врвната апликација за изнајмување автомобили за Android.

Со само еден клик, CarzUP ви овозможува да ги споредите стапките од 15 главни даватели на изнајмување автомобили, вклучувајќи Ace, Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, SIXT и Thrifty. Нема повеќе бескрајно лизгање низ различни веб-локации или повикување наоколу за да ја пронајдете најдобрата зделка - CarzUP ја врши целата работа за вас.

Но, тоа не е се. Со корисничкиот интерфејс на CarzUP и интуитивните карактеристики на дизајнот, како што се потсетниците и помошниците за паркирање, го олеснуваат следењето на вашите резервации и навигацијата на вашиот пат низ непознати градови.

Еве некои од клучните карактеристики што го прават CarzUP издвоен:

Споредете ги стапките од повеќе провајдери

CarzUP го олеснува наоѓањето на најдобрата зделка за изнајмување автомобили со споредување на цените од 15 главни провајдери на едно место. Едноставно внесете ги датумите и локацијата на вашето патување и оставете CarzUP да го направи останатото. Можете да ги филтрирате резултатите по опсег на цени или име на провајдер за да можете лесно да најдете што работи најдобро за вашиот буџет.

Додајте потсетници во вашиот Календар на Google

Никогаш не заборавајте кога вашата резервација ќе започне повторно со нашата функција за потсетување! Со само неколку кликања, интеграцијата во апликацијата со Google Calendar ќе гарантира дека никогаш повеќе нема да пропуштите време за подигање!

Чувајте ги сите ваши резервации на едно место

Со системот за управување со резервации на CarzUp, следењето на сите претстојни минати или откажани резервации е полесно од кога било досега! Можете да ги видите деталите како што се броевите за потврда и локациите за преземање во секое време во рок од неколку секунди!

Лесно одете до вашата локација за изнајмување

Навигацијата во непознат град може да биде доволно стресна без да се грижите за наоѓање на вашата локација за изнајмување! Со нашата функција за навигација со еден клик, добивањето насоки никогаш не било полесно!

Споделете ги деталите за резервацијата со пријателите и семејството

Ви треба помош при координирање на плановите за патување со пријателите или членовите на семејството? Нема проблем - едноставно споделете ги деталите за резервација директно преку нашата апликација за сите да бидат на иста страница!

Функција помошник за паркирање

Дали имате проблем да се сетите каде сте паркирале? Нашата функција за помош при паркирање ќе ви помогне да се вратите назад од каде што започнавте! Плус, ќе потсетиме кога истекува паркирањето, така што нема потреба да се грижите дали ќе добиете билет додека уживате во градот!

Факултативно осигурување за штети од судир

Загрижени сте за потенцијална штета за време на вашето патување? За дури 11 долари/ден, додајте покритие за осигурување од штети од судир директно во нашата апликација, давајќи мир додека патувате.

Во заклучок,

Ако удобноста е она што е најважно кога изнајмувате возило, тогаш не гледајте подалеку од CarZup - The Ultimate Rental App for Android. Тој нуди сè што е потребно за да се насочи секој аспект на изнајмување возило што го прави суштинска алатка без разлика дали патувате локално или во странство. Па зошто да чекате повеќе да преземете сега денес!

Целосни спецификации
Издавач Ukasoft Systems
Страница на издавачи http://www.carrentalsmarket.com/iphone/
Датум на издавање 2017-06-23
Датум на додавање 2017-06-23
Категорија Патува
Под категорија Транспорт
Верзија 3.4.0.6
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни