ezTalks Free Cloud Meeting for Android

ezTalks Free Cloud Meeting for Android 2.3

Опис

ezTalks Free Cloud Meeting за Android е моќна алатка за комуникација која ви овозможува да се придружувате или да организирате инстант состаноци на кој било уред со Android. Без разлика дали сте во кафуле, во хотел или каде било на друго место, ezTalks го олеснува поврзувањето со колегите и клиентите од каде било во светот.

Со ezTalks Free Cloud Meeting за Android, можете да разговарате со поединечни присутни или со сите на состанокот. Можете исто така да го прегледате приказот на состанокот на цел екран и списокот на присутни, да ја прилагодите резолуцијата на видеото и јачината на звукот на состанокот и да ги проверувате, додавате и уредувате закажаните состаноци.

Како домаќин на состанокот ezTalks на вашиот уред со Android, имате целосна контрола врз сесијата. Можете да направите некој друг да водител доколку е потребно или да му дозволите да зборува за време на сесијата. Исто така, имате можност да го исклучите звукот на сите учесници доколку е потребно или да ги исфрлите сите што предизвикуваат прекини.

Една од најдобрите карактеристики на ezTalks Free Cloud Meeting за Android е неговата способност да поканува други луѓе преку е-пошта или СМС додека договарате или закажувате состанок. Ова го олеснува брзото вклучување на сите без да се грижите за испраќање посебни покани.

Генерално, ezTalks Free Cloud Meeting за Android е одлична алатка за комуникација која нуди многу корисни функции и за домаќините и за присутните. Без разлика дали сакате да се поврзете со колеги низ градот или клиенти низ континентите, овој софтвер има сè што ви треба за да ги направи вашите состаноци попродуктивни и поефикасни од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач ezTalks
Страница на издавачи http://www.eztalks.com
Датум на издавање 2017-06-28
Датум на додавање 2017-06-28
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 2.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 44

Comments:

Најпопуларни