Forest Duck Sniper Hunter Bird Hunting Game for Android

Forest Duck Sniper Hunter Bird Hunting Game for Android 1.0.0

Android / Horizon Free Action games / 11 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на ловечки игри? Дали уживате во возбудата на потера и задоволството од успешен лов? Не гледајте подалеку од Forest Duck Sniper Hunter - Bird Hunting Game, врвно ловно искуство за корисниците на Android.

Со неверојатна графика и реални звучни ефекти, оваа игра ќе ве превезе во шумски амбиент каде што има многу патки и вашите вештини за лов ќе бидат ставени на тест. Целта е едноставна: соборете што е можно повеќе патки во ограничено време. Но, немојте да бидете измамени од нивниот невин изглед - овие птици се брзи и агилни, што го прави уште поголем предизвик да ја погодите вашата цел.

За да успеете во оваа игра, клучна е прецизноста. Ќе треба брзо да нишаните и да пукате во вистинскиот момент за да го симнете пленот. Како што напредувате низ нивоата, ќе наидете на различни видови патки со различни брзини и шеми на летање, додавајќи дополнителен слој на тежина на вашиот лов.

Но, не плашете се - со вежбањето доаѓа и мајсторството. Со редовно играње Forest Duck Sniper Hunter, ќе ги развиете своите вештини како ловец на птици и ќе станете експерт за соборување дури и на најнеостварливите цели. И со повеќе нивоа достапни за игра, секогаш има простор за подобрување.

Едно нешто што го издвојува Forest Duck Sniper Hunter од другите ловечки игри е неговата 3D графика. Шумската поставка се чувствува неверојатно извонредно благодарение на деталните текстури и светлосните ефекти што прават да се чувствувате како навистина да сте таму. И кога се комбинираат со реални звучни ефекти како што се шушкави патки или лисја што шушкаат под нозете, создава искуство што вистински ги транспортира играчите во друг свет.

Но, што е со контролите? На крајот на краиштата, дури и најдобрата графика нема да биде важна ако играта не е мазна или интуитивна. За среќа, ловецот на снајперисти од шумски патки е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење. Контролите се лесни за употреба, но доволно реагираат за прецизно насочување кога е потребно.

Па што чекаш? Ако сте подготвени да искусите една од најдобрите игри со пукање денес, тогаш земете го пиштолот за лов и подгответе се за акција за лов на патки! Со својата механика за зависна игра, заедно со неверојатни визуелни и звучни пејзажи - оваа игра сигурно не само што ги забавува, туку и ги предизвикува играчите кои сакаат нешто повеќе од само уште еден обичен мобилен наслов на нивниот уред!

Во заклучок:

Ловец на снајперисти на шумски патки - Играта за лов на птици е еден од оние ретки скапоцени камења што комбинира механика за зависна игра со неверојатни визуелни и звучни пејзажи - што го прави да се издвојува од другите мобилни наслови што се нудат денес! Без разлика дали барате нешто предизвикувачко или едноставно забавно - оваа игра има сè покриено! Па зошто да чекате повеќе? Преземете сега и почнете да искусувате што го прави овој наслов толку посебен денес!

Целосни спецификации
Издавач Horizon Free Action games
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=HORIZON+Free+Action+games
Датум на издавање 2017-07-10
Датум на додавање 2017-07-09
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни