Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker for Android

Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker for Android 1.0

Android / Sevensol Technologies / 5 / Целосни спецификации
Опис

Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker за Android е моќен софтвер за дигитални фотографии што им овозможува на корисниците да создаваат прекрасни фото колажи и матрични ефекти. Со оваа апликација, можете лесно да ги подобрите вашите слики и да ги претворите во прекрасни уметнички дела.

Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој што сака да фотографира, Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker е совршена алатка за создавање неверојатни фото колажи. Оваа апликација нуди широк спектар на функции и алатки кои го олеснуваат создавањето прекрасни композиции од вашите фотографии.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е нејзиниот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте искусен уредувач на фотографии, можете брзо да научите како да ги користите сите функции и алатки достапни во оваа апликација. Распоредот е интуитивен, што го олеснува навигацијата низ сите различни достапни опции.

Функцијата за создавање колаж во оваа апликација им овозможува на корисниците да комбинираат повеќе фотографии во една прекрасна композиција. Можете да изберете од различни распореди и шаблони или да креирате свој сопствен распоред користејќи го интерфејсот со влечење и спуштање. Откако ќе ги изберете вашите фотографии и распоред, можете да ја приспособите секоја поединечна слика со прилагодување на нејзината големина, позиција, агол на ротација, боја на границата, ефект на сенка итн.

Покрај функцијата за правење колаж, Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker, исто така, вклучува различни филтри и ефекти кои им овозможуваат на корисниците дополнително да ги подобрат своите слики. Можете да примените различни филтри како што се vintage ефект или црно-бел ефект на вашите слики со само еден клик.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да додава текстуални преклопувања на врвот на вашите слики. Можете да изберете од различни фонтови и бои или дури и да увезете свои сопствени датотеки со фонтови во апликацијата.

Ако барате понапредни опции за уредување како прилагодување на нивоата на осветленост/контраст или отстранување на флеки од лицата, тогаш не грижете се бидејќи овие функции се вклучени и во овој софтверски пакет!

Севкупно, ако сакате лесен за употреба, но моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува лесно да креирате прекрасни колажи, тогаш не гледајте подалеку од Photo Grid Photo Collage Frames Collage Maker за Android!

Целосни спецификации
Издавач Sevensol Technologies
Страница на издавачи http://sevensol.com/
Датум на издавање 2017-08-03
Датум на додавање 2017-08-03
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни