Baby Sleep Sounds - White Noise For Baby Sleep for Android

Baby Sleep Sounds - White Noise For Baby Sleep for Android 1.0

Опис

Ако сте родител, знаете колку е важно вашето бебе да спие доволно. Сепак, да го натерате вашето малечко да се оддалечи може да биде предизвик. Тоа е местото каде што звучи бебешкиот сон - Белиот шум за бебешкиот сон. Овој софтвер за забава е специјално дизајниран да им помогне на бебињата и малите деца полесно да заспијат.

Baby Sleep Sounds нуди широк спектар на звуци за поспаност кои се совршени за затишување на вашето бебе во мирен сон. Од нежниот звук на капките дожд до смирувачкиот шум на белиот шум, оваа апликација има се што ви треба за да создадете совршена средина за спиење за вашето малечко.

Една од клучните карактеристики на Baby Sleep Sounds е неговата обемна библиотека со песни за спиење и рими за спиење. Овие слатки мелодии сигурно ќе ги смират дури и најпретрупаните бебиња и ќе им помогнат да одат во земјата на соништата за кратко време.

Но, што всушност е белиот шум и зошто делува толку добро за да им помогне на бебињата да спијат? Во суштина, белиот шум е вид на звук кој ги содржи сите фреквенции на еднакви нивоа. Ова создава конзистентно потпевнување во позадина што може да ги маскира другите звуци и да создаде смирувачка средина за бебињата.

Функцијата на машината за бел шум во звуците за спиење за бебиња обезбедува токму таков вид конзистентен звук во заднина што многу бебиња го сметаат за толку смирувачки. Со своите разновидни звуци за поспаност, вклучително и океански бранови, песни на птици и многу повеќе, оваа апликација може да помогне да се релаксираат дури и најнемирните доенчиња.

Друга одлична карактеристика на Baby Sleep Sounds е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата е неверојатно лесна за употреба - едноставно изберете ја посакуваната бучава за спиење од менито и прилагодете ги поставките како јачина на звук или тајмер по потреба. Можете исто така да овозможите или оневозможите филтри во зависност од вашите преференции.

Можеби најдобро од сè? Baby Sleep Sounds е потполно бесплатен! Тоа значи дека можете да го преземете денес без да се грижите за какви било скриени такси или такси.

Значи, ако се борите да го натерате вашето бебе (или мало дете) да заспие ноќе или за време на дремењето, пробајте му на Baby Sleep Sounds - White Noise for Baby Sleep! Со својата обемна библиотека на звуци за сон и кориснички интерфејс, оваа апликација може да стане суштински дел од вашата рутина пред спиење за кратко време.

Целосни спецификации
Издавач Meni apps
Страница на издавачи https://optimumdroid.blogspot.com/
Датум на издавање 2017-08-29
Датум на додавање 2017-08-29
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 4.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 50

Comments:

Најпопуларни