Body Temperature Prank, Fever Checker Test Prank for Android

Body Temperature Prank, Fever Checker Test Prank for Android 1.0

Android / Sevensol Technologies / 34 / Целосни спецификации
Опис

Body Temperature Prank е забавна апликација која ви овозможува да се шегувате со пријателите и семејството преправајќи се дека ја проверувате нивната телесна температура. Оваа апликација е достапна за уреди со Android и може лесно да се преземе од продавницата на Google Play.

Со Body Temperature Prank, можете да се забавувате со вашите сакани со тоа што се преправате дека ја проверувате нивната температура користејќи го вашиот телефон. Апликацијата користи едноставен интерфејс што го олеснува користењето за секој, без оглед на нивната возраст или техничка експертиза.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е тоа што не бара посебна опрема или сензори. Сè што ви треба е вашиот уред со Android, а вие сте подготвени. Едноставно стартувајте ја апликацијата, ставете го прстот на екранот и почекајте ги резултатите.

Резултатите се прикажани во реалистичен термометар кој покажува отчитување во степени Фаренхајти или Целзиусови. Потоа можете да ги споделите овие резултати со вашите пријатели преку социјалните медиуми или апликациите за пораки како WhatsApp или Facebook Messenger.

Но, не грижете се ако не сте заинтересирани да се шегувате со некого - оваа апликација има и практична употреба. На пример, ако не се чувствувате добро и сакате брзо да ја проверите температурата без да морате да излезете и да купите термометар, оваа апликација може да ви се најде.

Генерално, Body Temperature Prank е забавна и корисна апликација која е совршена за секој што сака малку да се забавува со своите пријатели, а истовремено да има пристап до брз начин за проверка на сопствената телесна температура. Па зошто да не го преземете денес?

Целосни спецификации
Издавач Sevensol Technologies
Страница на издавачи http://sevensol.com/
Датум на издавање 2017-08-29
Датум на додавање 2017-08-29
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 34

Comments:

Најпопуларни