Image To PDF Converter for Android

Image To PDF Converter for Android 1.0

Android / Sevensol Technologies / 33 / Целосни спецификации
Опис

Image to PDF Converter for Android е моќен и лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги конвертирате сите ваши слики во PDF формат. Со овој софтвер, можете лесно да креирате висококвалитетни PDF-датотеки од кој било формат на датотека со слики, вклучувајќи JPEG, PNG, BMP, GIF и многу повеќе.

Без разлика дали сакате да конвертирате една слика или повеќе слики одеднаш, Converter од слика во PDF за Android го прави процесот брз и едноставен. Можете да изберете да конвертирате поединечни слики или цели папки со слики со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Image to PDF Converter за Android е неговата способност да го одржува квалитетот на вашите оригинални слики за време на процесот на конверзија. Ова значи дека вашите конвертирани PDF-датотеки ќе изгледаат исто толку добро како и вашите оригинални слики.

Покрај леснотијата за користење и висококвалитетниот излез, конверторот од слика во PDF за Android нуди и низа опции за прилагодување. Можете да изберете од различни големини и ориентации на страници, да ги приспособувате маргините и границите, да додавате водени жигови или текстуални прибелешки на вашите конвертирани датотеки.

Друга одлична карактеристика на конверторот од слика во PDF за Android е неговата способност да компресира големи датотеки со слики во помали големини на датотеки без да се жртвува квалитетот. Ова го прави идеален за споделување големи датотеки со слики преку е-пошта или други онлајн платформи каде што може да важат ограничувања за големината на датотеката.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува брзо да ги конвертирате сите ваши слики во висококвалитетни PDF-датотеки со приспособливи опции, тогаш не гледајте подалеку од Image to PDF Converter за Android!

Целосни спецификации
Издавач Sevensol Technologies
Страница на издавачи http://sevensol.com/
Датум на издавање 2017-08-29
Датум на додавање 2017-08-29
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 33

Comments:

Најпопуларни