Amazon Underground for Android

Amazon Underground for Android 12.7.0.200

Опис

Ако сте корисник на Android, веројатно сте запознаени со Google Play Store. Тоа е вистинското место за преземање апликации и игри на вашиот мобилен уред. Но, дали знаевте дека постои друга продавница за апликации што нуди уште повеќе функции и придобивки? Така е, зборуваме за Amazon Underground.

Amazon Underground е бесплатна апликација која ви овозможува пристап до илјадници апликации и игри кои не се достапни на Google Play Store. Но, не се работи само за пристап до повеќе содржини – Amazon Underground исто така нуди подобрени функции и придобивки што го прават задолжително за секој корисник на Android.

Ајде внимателно да погледнеме што го прави Amazon Underground толку посебен.

Подобрени карактеристики

Една од најголемите предности на користењето на Amazon Underground се подобрените функции што ги нуди во однос на другите продавници за апликации. На пример, кога преземате апликација или игра од Amazon Underground, добивате пристап до сите нејзини премиум функции бесплатно. Тоа значи дека нема купувања во апликација или скриени такси - сè е вклучено.

Покрај тоа, многу апликации и игри на Amazon Underground се оптимизирани специјално за мобилни уреди. Ова значи дека тие работат понепречено и побрзо од нивните колеги на други платформи.

Пристап до ексклузивна содржина

Друга голема придобивка од користењето на Amazon Underground е пристапот до ексклузивна содржина. Многу популарни апликации и игри се достапни само преку оваа платформа, давајќи им на корисниците поширок избор на опции отколку што би пронашле на друго место.

На пример, ако сте љубител на мобилни игри, ќе ви се допадне изборот достапен на Amazon Underground. Од класични наслови како Sonic CD до поновите изданија како Monument Valley 2, тука има по нешто за секого.

Инстант стриминг

Но, почекајте - има уште! Покрај тоа што нуди апликации и игри, Amazon Underground вклучува и инстант стриминг на филмови и ТВ емисии преку својата услуга за инстант видео. Ова значи дека можете да ги гледате омилените серии директно од телефонот или таблетот без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации или услуги.

И бидејќи сето тоа е интегрирано во една платформа, прелистувањето на нови содржини е полесно од кога било досега. Можете брзо да пребарувате по жанр или наслов, да читате рецензии од други корисници, па дури и да споделувате препораки со пријателите директно од апликацијата.

Мобилното купување е лесно

Се разбира, не можеме да заборавиме на една од основните предности на Амазон: купувањето! Со инсталиран Amazon Underground на вашиот уред, купувањето никогаш не било полесно или поудобно.

Можете брзо да пребарувате производи по клучен збор или категорија користејќи интуитивни филтри кои помагаат да ги стесните вашите резултати врз основа на опсегот на цени или оцената на клиентите. И бидејќи сè е интегрирано во една платформа (вклучувајќи зделки Gold Box), безбедното купување никогаш не било поедноставно!

Заклучок

Генерално, ако сте корисник на Android што бара алтернативна продавница за апликации со подобрени функции и ексклузивни опции за содржина – како и можности за лесно купување преку мобилен телефон – тогаш не гледајте подалеку од Amazon underground! Со илјадници висококвалитетни апликации/игри/филмови/ТВ емисии на вашите прсти (и сите оптимизирани специјално за мобилни уреди), оваа платформа навистина има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Amazon.com
Страница на издавачи http://www.amazon.com
Датум на издавање 2017-09-13
Датум на додавање 2017-09-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 12.7.0.200
Барања за ОС Android
Барања Android 4.03 or up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2071

Comments:

Најпопуларни