Mohammad Rafi Old Hindi Songs for Android

Mohammad Rafi Old Hindi Songs for Android 1.0

Android / Revenant Apps / 23414 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте обожавател на старите хинди песни на Мохамад Рафи, тогаш апликацијата Мохамад Рафи Стари Хинди песни е совршена за вас. Овој софтвер за забава е дизајниран да ви ги обезбеди сите хит колекции на песни на Мохамад Рафи на едно место. Со оваа апликација, можете да уживате во слушањето на вашите омилени песни во секое време и каде било.

Апликацијата има кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата и пронаоѓањето на вашите омилени песни. Можете да пребарувате за одредени песни или да прелистувате низ различни категории како што се романтични, тажни, патриотски и многу повеќе. Апликацијата исто така ви овозможува да креирате плејлисти со вашите омилени песни за да можете да ги слушате без никакви прекини.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината обемна колекција на стари хинди песни на Мохамед Рафи. Можете да ги најдете сите негови популарни песни од 1950-тите до 1980-тите во висококвалитетен аудио формат. Без разлика дали се работи за неговите душевни мелодии или весели броеви, оваа апликација има по нешто за секого.

Освен слушање музика, апликацијата Mohammad Rafi Old Hindi Songs обезбедува и информации за секоја песна, како што се нејзините текстови и детали за композиторот. Оваа функција им олеснува на корисниците кои сакаат да дознаат повеќе за нивните омилени песни и нивната историја.

Апликацијата е компатибилна со уреди со Android и бара минимален простор за складирање на вашиот телефон или таблет. Работи и офлајн за да можете да слушате музика дури и кога нема достапна интернет конекција.

Како заклучок, ако сте обожавател на старите хинди песни на Мохамад Рафи и сакате лесен начин да пристапите до сите негови хит колекции на едно место, тогаш преземете ја апликацијата Мохамад Рафи Стари Хинди песни денес! Со својот кориснички интерфејс, обемна колекција на песни и информативни функции - овој софтвер за забава сигурно ќе стане ваш извор за сите работи поврзани со музиката на Мохамед Рафи!

Целосни спецификации
Издавач Revenant Apps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Revenant+Apps
Датум на издавање 2017-09-29
Датум на додавање 2017-09-29
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 16
Вкупно преземања 23414

Comments:

Најпопуларни