Photo Video Movie Maker With Music for Android

Photo Video Movie Maker With Music for Android 1.2

Android / GameiaStudios / 4200 / Целосни спецификации
Опис

Photo Video Movie Maker With Music for Android е моќен видео софтвер кој ви овозможува да креирате прекрасни видеа од вашите слики. Оваа апликација е дизајнирана да ви помогне да се изразите и да ги споделите вашите спомени со пријателите и семејството. Без разлика дали сакате да креирате роденденски видео запис со музика или да снимате посебни моменти, оваа апликација има се што ви треба.

Со Photo Video Movie Maker With Music, можете лесно да ги собирате вашите слики од кој било извор и да ги конвертирате во создавач на видеа. Апликацијата нуди кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви се потребни никакви технички вештини или искуство во уредување видео за да креирате неверојатни видеа.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е можноста да изберете музика по ваш избор за сентиментални ефекти во вашиот креатор на филмови за видеа. Можете да изберете од широк спектар на музички жанрови, вклучувајќи поп, рок, класика, џез и многу повеќе. Оваа функција ви овозможува да додадете емотивен допир на вашите видеа и да ги направите попривлечни.

Друга одлична карактеристика на Photo Video Movie Maker With Music е способноста да ја менувате позадината на вашите слики со видео творецот на филмови. Оваа функција ви овозможува да го приспособите изгледот и чувството на вашите видеа со додавање различни позадини како што се сцени од природата или градски пејзажи.

Апликацијата нуди и различни опции за приспособување што ви овозможуваат да ја прилагодите брзината на транзициите помеѓу сликите за да бидете сигурни дека тие течат непречено заедно во една кохезивна приказна. Дополнително, достапни се многу филтри кои можат да се применат на фотографиите пред да се претворат во филмови што дава уметнички допир на фотографиите.

Photo Video Movie Maker With Music е совршен за создавање незаборавни настани како што се креатори на роденденски видео со музика или други специјални прилики како свадби или годишнини каде што снимањето спомени е важно. Исто така е одлично за создавање промотивна содржина за бизниси кои сакаат нивните производи да бидат прикажани преку визуелни медиуми.

Севкупно, Photo Video Movie Maker With Music е одличен избор ако барате лесен за употреба, но моќен видео софтвер кој ви овозможува брзо да креирате прекрасни филмови од фотографии без да го загрозите квалитетот. Совршено е за секој кој сака нивните спомени засекогаш да бидат доловени во прекрасни визуелни слики!

Целосни спецификации
Издавач GameiaStudios
Страница на издавачи https://gameia.wordpress.com/contact/
Датум на издавање 2017-10-05
Датум на додавање 2017-10-04
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4200

Comments:

Најпопуларни