Thunderstorming Lightning Stormy Live Wallpapers for Android

Thunderstorming Lightning Stormy Live Wallpapers for Android 1.0

Опис

Thunderstorming Lightning Stormy Live Wallpapers за Android е задолжителна апликација за секој што сака грмотевици и молњи. Оваа апликација нуди широк избор на позадини со грмотевици кои се совршени за создавање на расположено и уникатно чувство на вашиот уред со Android.

Како што сугерира името, оваа апликација има живи позадини кои прикажуваат грмотевици и молњи. Овие анимирани гифови се дизајнирани да му дадат на вашиот уред наелектризиран изглед што ќе го направи да се издвојува од толпата. Со десетици позадини од кои можете да изберете, можете лесно да најдете она што одговара на вашиот стил.

Позадините во оваа апликација доаѓаат во различни стилови, вклучувајќи облак, електрични, ветровити, дождливи и бурни. Секоја позадина е внимателно направена за да ја долови суштината на вистинската бура со грмотевици. Без разлика дали сакате да создадете смирувачка или интензивна атмосфера, тука има нешто за секого.

Една од најдобрите работи за тапетите во живо со грмотевици е колку е лесна за употреба. Едноставно скролувајте низ достапните тапети и кликнете на нив за да ги прегледате во режим на цел екран. Откако ќе го пронајдете оној што ви се допаѓа, притиснете го копчето „постави како позадина“ за да го поставите како позадина.

Покрај неверојатните визуелни слики, оваа апликација може да се пофали и со одлични перформанси. Работи непречено на повеќето уреди со Android без никакво задоцнување или дефекти. Плус, не ви ја троши батеријата како што прават некои други апликации за заднини во живо.

Севкупно, позадините во живо на Thunderstorming Lightning Stormy се одличен избор за секој што сака да додаде возбуда и личност во позадината на својот уред со Android. Со својот широк избор на висококвалитетни позадини и лесен за користење интерфејс, оваа апликација сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници.

Карактеристики:

- Широк избор на позадини со грмотевици

- Анимирани гифови со громови

- Различни стилови вклучувајќи облак, електрично ветровито дождливо бурно

- Лесен за користење интерфејс

- Одлични перформанси без заостанување или дефекти

- Не ја троши батеријата

Придобивки:

1) Создадете уникатен изглед: со десетици висококвалитетни позадини достапни во тапетите во живо на Thunderstorming Lightning Stormy за Android, можете лесно да создадете уникатен изглед на вашиот уред што ја одразува вашата личност.

2) Лесен за користење: корисничкиот интерфејс го олеснува дури и за почетниците.

3) Одлични перформанси: оваа апликација работи непречено без никакво задоцнување или дефекти.

4) Пријателски за траење на батеријата: за разлика од другите апликации за заднини во живо кои имаат тенденција брзо да ја трошат батеријата, Thunderstorming Lightning Stormy Live Wallpapers нема такви проблеми.

Заклучок:

Ако барате возбудлив начин да ја персонализирате заднината на вашиот уред со Android, а истовремено да уживате во неверојатни визуелни слики, тогаш тапетите во живо од Thunderstorming Lightning Stormy треба да бидат на листата со врвни приоритети. Со својот широк избор на висококвалитетни анимирани гифови со молњи, различни стилови, вклучително и електричен облак, ветровито дождливо бурно, интерфејс лесен за корисникот, одлични перформанси без задоцнување или дефекти, плус погодност за батеријата - нема причина да не го пробате овој неверојатен софтвер денес !

Целосни спецификации
Издавач Fruitful Games
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/dev?id=8971278020772248033&hl=en
Датум на издавање 2017-10-18
Датум на додавање 2017-10-18
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни