Up Hill Climbing Free Racing Games for Android

Up Hill Climbing Free Racing Games for Android 1.2

Android / AVT Interactive Studios / 10 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатни игри за трки за Андроид Up Hill Climbing е возбудлива игра која нуди уникатно искуство на трки по угорнини и надолнини. Со широк избор на возила од кои може да изберат, играчите можат да уживаат во возбудата на трките низ различни средини како што се планините Хилс, Снежните ридови, шумата и џунглата.

Играта е дизајнирана да обезбеди незаборавно патување за играчи од сите возрасти. Се одликува со неверојатна графика и реална игра заснована на физика која ќе ве држи приврзани со часови. Без разлика дали сте искусен гејмер или штотуку почнувате, бесплатните тркачки игри за качување по нагорнина за Android имаат што да им понуди на сите.

Една од клучните карактеристики на оваа игра е нејзиниот широк избор на возила. Играчите можат да избираат од автомобили, камиони, велосипеди, па дури и тенкови! Секое возило има свои уникатни карактеристики што го прават погодно за различни типови на терени. На пример, некои возила се посоодветни за искачување по стрмни ридови, додека други се поагилни на рамни површини.

Покрај разновидноста на возила достапни во бесплатните тркачки игри за Андроид за качување по нагорнина, има и повеќе нивоа за истражување. Секое ниво претставува свој сет на предизвици и пречки кои мора да се надминат за да напредувате понатаму во играта. Од тесни планински патишта до предавнички патеки од џунглата, на секој агол секогаш чека нешто ново и возбудливо.

Друга одлична карактеристика на оваа игра се нејзините интуитивни контроли. Едноставните контроли базирани на допир му овозможуваат на секој да може лесно да ги собере и да игра без претходно искуство со тркачки игри. Респонзивните контроли им овозможуваат на играчите лесно да се движат низ предизвикувачки терен додека одржуваат контрола над своето возило во секое време.

Бесплатните игри за трки за Андроид на Up Hill Climbing исто така нудат низа опции за приспособување што им овозможуваат на играчите уште повеќе да го персонализираат своето искуство со игри. Од менување на шемата на бои на вашето возило до надградба на вашиот мотор или гуми, има многу начини вашето возило да се издвојува од останатите.

Севкупно, бесплатните игри за трки за качување по рид за Android се одличен избор ако барате забавна тркачка игра за искачување по рид базирана на физика со многу разновидност и вредност за повторно играње. Со неверојатна графика, интуитивни контроли и широк избор на возила и нивоа достапни на вашите прсти - оваа игра има сè што ви треба за да се забавувате додека играте!

Целосни спецификации
Издавач AVT Interactive Studios
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avtis.UpHillClimbFreeRacingGames
Датум на издавање 2017-10-24
Датум на додавање 2017-10-23
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни