Super Screen Recorder for Android

Super Screen Recorder for Android 3.5.7

Опис

Super Screen Recorder за Android е моќен видео софтвер кој ви овозможува да го снимате вашиот мобилен екран во висока дефиниција. Со своите напредни функции како што се снимање на видео екран, слика од екранот, уредувач на видео, GIF конвертор, без временско ограничување, без реклами и без воден печат, оваа апликација е една од најдобрите професионални апликации за снимање на екран и слики од екранот достапни на пазарот.

Без разлика дали сакате да ги снимате вашите мобилни игри или емисии во живо или да правите видео за упатство за вашиот канал на YouTube, Super Screen Recorder ве покрива. Нуди лесен начин за снимање видеа на HD екран со кристално чист аудио квалитет. Може да ја вклучите и предната камера додека снимате за да ги снимите вашите реакции и да додадете повеќе вредност на вашите видеа.

Една од највозбудливите карактеристики на Super Screen Recorder е неговата способност да конвертира кој било дел од снименото видео во анимирана GIF-датотека со само еден клик. Оваа функција ви е корисна кога сакате да споделите смешен момент од вашето снимено видео на платформите на социјалните медиуми како Фејсбук или Твитер.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да им дозволи на корисниците да сликаат на екранот додека снимаат или снимаат слики од екранот. Ова значи дека можете лесно да истакнете важни точки за време на упатството или да привлечете внимание кон одредени области на екранот.

Super Screen Recorder доаѓа и со моќни функции за уредување кои им помагаат на корисниците да создадат подобри видеа за прикажување на екранот со прикажување само на најдобрите моменти снимени за време на сесиите за снимање. Можете да ги отсечете несаканите делови од вашите видеа и да додавате музика во заднина или гласовни звучници користејќи го вградениот уредувач на оваа апликација.

Дополнително, Super Screen Recorder нуди беспрекорна интеграција со други апликации како што се WhatsApp и Messenger, што им олеснува на корисниците да ги споделуваат своите снимени видеа директно од овие апликации без претходно да ги напуштат.

Генерално, Super Screen Recorder за Android е одличен избор ако барате сигурна и прифатлива апликација која ви овозможува да снимате висококвалитетни мобилни екрани без какви било ограничувања. Неговите напредни функции го прават да се издвојува меѓу другите слични апликации достапни на пазарот денес, поради што вреди да размислите дали сериозно сакате да креирате привлечна содржина користејќи мобилни уреди.

Целосни спецификации
Издавач HappyBees
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tianxingjian.screenshot&hl=en_us
Датум на издавање 2017-11-01
Датум на додавање 2017-11-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 3.5.7
Барања за ОС Android
Барања Android 5.0 and later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 533

Comments:

Најпопуларни