3D Parallax Wallpapers Live for Android

3D Parallax Wallpapers Live for Android 1.6.5

Android / Pure Faith Studio / 29 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од истите стари здодевни позадини на вашиот уред со Android? Дали сакате да го прилагодите вашиот дом и заклучениот екран со целосно искуство во 3D паралакса? Не гледајте подалеку од 3D Parallax Wallpapers Live за Android!

Со повеќе од 30 прекрасно изработени теми за тапети за 3D паралакса, оваа апликација нуди широк избор на опции од кои можете да изберете. И со повеќе додадени на секое ажурирање, никогаш нема да останете без нови и возбудливи позадини за користење.

Но, она што ја издвојува оваа апликација од другите е нејзината способност да обезбеди непречено и непречено искуство на паралакса со честички на повеќеслојни живи позадини. Ниту една друга апликација не може да обезбеди толку извонредно и интерактивно искуство.

Благодарение на сензорите за акцелерометар и жироскоп во вашиот уред, можете да добиете вистинско чувство од секој слој на паралакса во позадина. Ова значи дека додека го движите телефонот наоколу, тапетите ќе реагираат соодветно, создавајќи уште подинамичен ефект.

Но, не се работи само за естетиката - 3D Parallax Wallpapers обезбедуваат и бесплатни нерешливи позадини со кои можете да си играте и да се покажете. Така не само што вашиот телефон ќе изгледа одлично, туку и ќе биде забавен за користење!

Па зошто да се задоволите со здодевни статични позадини кога наместо тоа можете да имате неверојатно убава и интерактивна? Преземете 3D Parallax Wallpapers Live за Android денес и почнете да се фалите со позадините на вашиот телефон!

Целосни спецификации
Издавач Pure Faith Studio
Страница на издавачи http://harsimransingh.16mb.com/
Датум на издавање 2017-12-13
Датум на додавање 2017-12-13
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.6.5
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29

Comments:

Најпопуларни