Stupidchat for Android

Stupidchat for Android 3.0.2

Опис

Stupidchat за Android е апликација за комуникација која им овозможува на корисниците да се поврзат со другите преку виртуелни простории за разговор. Со оваа апликација, можете да ги споделите вашите мисли и емоции со кој било, каде било во светот. Без разлика дали сакате да стекнете нови пријатели или едноставно сакате да разговарате со истомисленици, Stupidchat ве покрива.

Една од најдобрите работи за Stupidchat е неговата едноставност. Апликацијата е неверојатно лесна за употреба и не бара посебни вештини или знаење. Сè што треба да направите е да ја преземете апликацијата од продавницата на Google Play, да креирате сметка и да започнете да разговарате! Нема комплицирани поставки или конфигурации за кои треба да се грижите - само отворете ја апликацијата и почнете да пишувате.

Друга одлична карактеристика на Stupidchat е неговата функција за случаен разговор. Ова им овозможува на корисниците да се поврзат со други случајни корисници од целиот свет за неколку секунди. Никогаш не знаете кого би можеле да сретнете на Stupidchat - тоа може да биде некој од вашата земја или некој од половина пат низ целиот свет!

Покрај случајните соби за разговор, Stupidchat нуди и групни разговори каде што корисниците можат да се поврзат со други кои споделуваат слични интереси или хоби. Без разлика дали се занимавате со спорт, музика, игри или нешто друго под сонцето, сигурно ќе има група на Stupidchat што е соодветна за вас.

Едно нешто што го издвојува Stupidchat од другите апликации за пораки е неговиот фокус на анонимност. Корисниците можат да изберат дали сакаат нивното вистинско име да се прикажува во разговорите или пак сакаат да останат анонимни. Ова им олеснува на луѓето кои се срамежливи или интровертни да се поврзат со другите без да се чувствуваат свесни за себе.

Stupidchat нуди и низа опции за прилагодување за корисниците да можат да го персонализираат своето искуство според нивните преференции. На пример, корисниците можат да избираат различни теми за нивните разговори и да ја прилагодат својата слика на профилот и корисничкото име.

Севкупно, ако барате лесна за употреба апликација за пораки што ви овозможува да се поврзете со другите ширум светот на забавен и лежерен начин, тогаш не гледајте подалеку од Stupidchat за Android! Со својот едноставен интерфејс и широк спектар на функции, вклучувајќи случајни виртуелни простории за разговор и групни разговори засновани на интереси/хоби итн., оваа апликација има нешто за секого, без оглед на возраста/заднината итн.!

Целосни спецификации
Издавач Stupidchat
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/details?id=chat.stupid.app&utm_source=seo&utm_medium=bl
Датум на издавање 2017-12-13
Датум на додавање 2017-12-13
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 3.0.2
Барања за ОС Android
Барања Android 4.2 and up
Цена Update
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни