ShareFiles - Transfer & Send Files for Android

ShareFiles - Transfer & Send Files for Android 1

Опис

ShareFiles - Transfer & Send Files за Android е моќна алатка која ви овозможува да пренесувате и споделувате датотеки со вашите пријатели и семејството без потреба од USB кабли, податочни мрежи или Wi-Fi. Со ShareFiles, можете лесно да споделувате фотографии, слики, селфи, музика и други датотеки со само неколку допири на вашиот мобилен уред.

Оваа апликација е дизајнирана да го направи споделувањето датотеки лесно и без проблеми. Не мора да се грижите за проблемите со компатибилноста или ограничувањата на големината на датотеката кога користите ShareFiles. Ги поддржува сите типови датотеки, вклучувајќи mp3, mp4, apks и документи.

Една од клучните карактеристики на ShareFiles е неговиот вграден менаџер на датотеки кој ви овозможува далечински да пренесувате што било од апликации на слики, музика, филмови и документи без користење мобилни податоци или кабли. Оваа одлика исто така ви овозможува да ги уредувате вашите датотеки со извршување на операции за сечење-копирање-залепување, како и нивно преименување и компресирање.

Апликацијата обезбедува вградени плеери за аудио и видеа за сите типови за да можете лесно да гледате и слики. Дополнително, има својство за компресија/декомпресија како Zip/RAR за да можете лесно да ги шифрирате вашите датотеки. Можете исто така да инсталирате или деинсталирате апликации од вашиот уред преку оваа функција.

Друга одлична карактеристика на ShareFiles е неговата способност да пристапува до датотеките од далечина од каде било и на мобилни уреди и на компјутери. Поддржува Dropbox, Box.net Google Drive OneDrive итн., овозможувајќи им на корисниците лесно да управуваат со нивните датотеки на телефонот, како и на компјутерот.

Функцијата File Explore во ShareFiles им помага на корисниците да ја испитаат папката App Associate Големи датотеки Неодамна создадени датотеки вишок Датотеки Дупликат датотеки итн., овозможувајќи им да заштедат простор со откривање на употреба на меморија од кешот на апликацијата за чувствителни дозволи итн. За оваа функција е потребен модулот Task Manager кој брише документите за ѓубре зафаќаат важен простор за складирање.

Заштитата на приватноста е уште еден важен аспект на апликацијата ShareFiles - Transfer & Send Files која обезбедува целосна заштита на приватноста за сите кориснички податоци преку функциите за заштита со лозинка.

Во краток преглед:

- Лесно споделете ги сите видови датотеки од вашиот уред во секое време.

- Нема потреба од USB кабли или податочни мрежи.

- Работи на глобално ниво.

- Управувајте со вашите датотеки како никогаш досега.

- Целосна заштита на приватноста.

- Достапни се приспособливи графички контроли/теми.

Севкупно, апликацијата ShareFiles - Transfer & Send Files нуди лесно за користење решение кое го поедноставува споделувањето датотеки на повеќе уреди додека обезбедува целосна заштита на приватноста на секој чекор на патот!

Целосни спецификации
Издавач fizapps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=fizapps
Датум на издавање 2017-12-18
Датум на додавање 2017-12-18
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни