Video Editor & Video maker -Best video editing app for Android

Video Editor & Video maker -Best video editing app for Android 1.0

Опис

Дали ја барате најдобрата апликација за уредување видео за Android? Не гледајте подалеку од Video Editor & Video Maker, врвната алатка за сите ваши потреби за уредување видео. Со својот широк опсег на функции и кориснички интерфејс, оваа апликација е совршена и за почетници и за професионалци.

Без разлика дали снимате семеен одмор или креирате промотивно видео за вашиот бизнис, овој уредувач на видеа има сè што ви треба за вашите видеа да се истакнат. Од отсекување и сечење до додавање ефекти и музика, оваа апликација има сè.

Една од најдобрите работи за овој онлајн видео едитор е тоа што ги поддржува сите видови видео формати. Ова значи дека без разлика каков тип на уред или камера користите за да ги снимате вашите видеа, можете лесно да ги уредувате со оваа апликација.

Друга одлична карактеристика на овој уредувач на филмови е неговата способност да спои повеќе парчиња видео во еден беспрекорен клип. Можете исто така да примените различни ефекти на секој дел поединечно, што го олеснува создавањето уникатни и привлечни видеа.

Ако барате едноставна, но моќна алатка која може да ви помогне да ги скратите видеата или да ги компресирате во помали датотеки без да го изгубите квалитетот, тогаш не гледајте подалеку од Video Editor & Video Maker. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции како музика во заднина и филтри за убавина, оваа апликација го олеснува создавањето прекрасни видеа за само неколку минути.

Но, тоа не е сè - со неговата функција за создавање колаж, можете дури и да примените музика на сликите! Ова го прави совршен за создавање слајдшоу или други мултимедијални проекти каде што сликите се исто толку важни како и видеата.

И ако сакате уште поголема контрола врз вашите аудио записи, тогаш проверете ја вградената функција за диктафон. Со само неколку допири на вашиот екран, можете да додавате гласови во заднина или музички записи директно од самата апликација!

Па зошто да чекаме? Преземете го Video Editor & Video Maker денес и започнете да создавате неверојатни видеа веднаш! Без разлика дали сте амбициозен режисер или само некој кој сака да ги снима посебните моменти од животот на камера - никогаш немало подобро време да започнете со уредување на тие клипови во нешто навистина посебно!

Целосни спецификации
Издавач Applika Tech
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Applica+Tech
Датум на издавање 2017-12-19
Датум на додавање 2017-12-19
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 128

Comments:

Најпопуларни