Hi Security for Android

Hi Security for Android 2.9.0.813

Опис

Hi Security за Android е бесплатно антивирусно и мобилно безбедносно решение од светска класа кое ја нуди најдобрата услуга за заштита од антивирус на глобално ниво. Овозможено од McAfee, антивирус бр. Со официјалното партнерство со McAfee што е дел од Intel Security, можете да му верувате на Hi Security да ви обезбеди врвна безбедност.

Една од истакнатите карактеристики на Hi Security е неговата функција Applock која обезбедува дополнителна заштита со лозинка за чувствителни апликации како што се Facebook, Message, WhatsApp, Tinder, Snapchat Gallery и Video. Оваа лозинка е различна од лозинката за отклучување на вашиот телефон, за да можете безбедно да го позајмите телефонот без да се грижите дали некој ќе пристапи до вашите приватни информации.

Друга одлична карактеристика на Hi Security е функцијата Junk Clean која интелигентно ги анализира и отстранува непотребните датотеки за да ослободи повеќе простор на вашиот уред. Ова ги вклучува преостанатите датотеки и датотеките за време на кешот што може да ја забават работата на вашиот уред со текот на времето. Со редовно чистење на непотребните датотеки со функцијата Junk Clean на Hi Security, ќе создадете побрзо, полесно и помазно корисничко искуство на вашиот уред со Android.

Hi Security, исто така, нуди безбедносни функции за WiFi, вклучително и преглед на Wi-Fi за да се избегне небезбедна јавна WiFi или жариште за кражба преку откривање на киднапирање на DNS, измама на ARP и киднапирање SSL. Дополнително, ја оптимизира јачината на WiFi сигналот за поголема брзина на интернет додека интелигентно управува со WiFi конекциите за да не мора да се грижите за безбедносните грижи кога користите јавни мрежи.

Конечно, една од најдобрите работи за Hi Security за Android е колку е прифатлива за корисниците - потребни се помалку од 10 секунди за да се испита целиот телефон со само еден допир! Исто така, тој е супербрз енергетски ефикасен и мал што значи дека нема да зазема премногу простор на вашиот уред или непотребно ќе ја троши неговата батерија.

Како заклучок, ако барате сигурно бесплатно антивирусно решение кое ќе се заштити себеси и чувствителните податоци зачувани на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Hi-Security! Со своите моќни функции, вклучително и безбедносната оптимизација на Applock Junk Clean Wi-Fi, оваа апликација има сè што е потребно за да ги заштити сите аспекти од штети, додека сè уште е лесна за употреба, брза и ефикасна апликација со мала големина што штеди енергија достапна денес!

Целосни спецификации
Издавач Hi Dev Team
Страница на издавачи https://www.ehawk.com
Датум на издавање 2018-02-01
Датум на додавање 2018-02-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 2.9.0.813
Барања за ОС Android
Барања Android 4.0.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 879

Comments:

Најпопуларни