Unroot My Phone (Pro) for Android

Unroot My Phone (Pro) for Android 1.2

Опис

Unroot My Phone (Pro) за Android: Крајното решение за откоренување на вашиот уред

Дали сте уморни од користење на root уред и сакате да го unroot? Дали сакате да се ослободите од сите прилагодувања и модификации што сте ги направиле на вашиот телефон? Ако одговорот е да, тогаш Unroot My Phone (Pro) е совршено решение за вас. Оваа апликација е специјално дизајнирана за уреди со корени и им овозможува на корисниците да ги откорнат своите телефони со само еден клик.

Unroot My Phone Pro доаѓа со нов изглед и нови бои, што го прави попријатен за корисниците од кога било досега. Ја подобривме многу, осигурувајќи дека корисниците можат лесно да се движат низ функциите на апликацијата без никакви проблеми. Со оваа апликација, можете лесно да го откорирате секој телефон со само еден едноставен клик.

Знајте го вашиот уред

Една од најважните карактеристики на Unroot My Phone Pro е тоа што прикажува важни информации за вашиот уред како што се Kernel, CPU, Brand, Model, Board, SDK верзија и хардвер. Оваа функција им помага на корисниците подобро да го разберат својот уред и гарантира дека се свесни за сите технички детали поврзани со нивниот телефон.

Компатибилност

Вреди да се напомене дека оваа апликација е компатибилна само со ROOTED уреди. Затоа, проверете дали имате инсталирана апликација за суперкорисници како системска апликација за да дозволите пристап. Дополнително, ја тестиравме оваа апликација на уредите MTK и Samsung уредите, па ако вашиот уред спаѓа во овие категории, тогаш бидете сигурни дека нашата апликација ќе работи совршено.

Зошто да изберете Unroot My Phone (Pro)?

Постојат неколку причини зошто Unroot My Phone (Pro) треба да биде вашиот главен избор кога барате решение за уништено:

1- Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење, така што дури и ако некој не е вешт за технологија, тој сепак ќе може да ја користи нашата апликација без никакви проблеми.

2- Решение со еден клик: со само еден клик, корисниците можат лесно да ги откорнат своите телефони.

3- Компатибилност: Нашата апликација е тестирана на уредите MTK и уредите Samsung што значи дека нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста.

4- Приказ на информации: Нашиот софтвер прикажува важни информации за вашиот уред како што се кернелот, процесорот итн. што им помага на корисниците подобро да го разберат нивниот уред.

Заклучок

Како заклучок, веруваме дека нашиот софтвер „UnRoot my phone“ обезбедува лесно за користење решение за оние кои сакаат брзо и ефикасно да го отстранат root пристапот од своите паметни телефони или таблети со Android, без да имаат многу техничко знаење! Исто така, вреди да се спомене повторно колку е компатибилен нашиот софтвер со уредите MTK и уредите Samsung што значи дека нема да има никакви проблеми со компатибилноста при користење на нашиот производ!

Целосни спецификации
Издавач AMGSoft
Страница на издавачи http://www.thejavasea.com
Датум на издавање 2018-02-13
Датум на додавање 2018-02-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Root access
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 152

Comments:

Најпопуларни