PUBG Army Attack for Android

PUBG Army Attack for Android 0.4.0

Опис

PUBG Army Attack за Android е возбудлива игра која го зафати светот на игрите. Тоа е официјална верзија на популарната игра PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, која е лиценцирана од Bluehole и развиена од Tencent за азискиот пазар. Оваа игра нуди извонредно искуство што ќе ве држи приврзани со часови.

Играта на PUBG Army Attack е слична на другите игри на Battle Royale, каде што играчите се фрлаат на пуст остров и мора да се борат за да бидат последните. Играта се одликува со неверојатна графика и реални звучни ефекти кои прават да се чувствувате како да сте среде вистинска битка.

Една од истакнатите карактеристики на PUBG Army Attack е нејзиниот огромен избор на оружје и опрема. Играчите можат да изберат од широк спектар на огнено оружје, гранати и други предмети за да им помогнат да преживеат во оваа интензивна средина. Играта вклучува и возила како што се автомобили, мотоцикли и чамци кои играчите можат да ги користат за брзо навигација низ островот.

Друг возбудлив аспект на PUBG Army Attack е неговиот мултиплеер режим. Играчите можат да се здружат со пријателите или да се приклучат на случајни тимови за да се соочат со други тимови од целиот свет. Ова додава дополнителен слој на возбуда додека играчите работат заедно за да ги надмудрат своите противници.

PUBG Army Attack вклучува и различни мапи со различни терени кои додаваат разновидност на играта. Секоја мапа има уникатни предизвици како што се планини, шуми или пустини кои бараат различни стратегии за опстанок.

Контролите во PUBG Army Attack се интуитивни и лесни за употреба дури и за почетници кои никогаш порано не играле ваков тип на игра. Интерфејсот е лесен за користење со јасни упатства како да се игра секое ниво.

Севкупно, PUBG Army Attack за Android нуди извонредно искуство со игри со неверојатна графика, реални звучни ефекти, огромен избор на оружје и опрема, заедно со режим на мултиплеер и разни мапи, што го прави единствен од сите мобилни игри достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Tencent
Страница на издавачи http://www.tencent.com/en-us/index.shtml
Датум на издавање 2018-03-14
Датум на додавање 2018-03-14
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 0.4.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 53
Вкупно преземања 6637

Comments:

Најпопуларни