PUBG: Exhilarating Battlefield  for Android

PUBG: Exhilarating Battlefield for Android 1.0.4

Опис

PUBG: Exhilarating Battlefield за Андроид е официјалната мобилна игра на PlayerUnknown's Battlegrounds, една од најпопуларните игри на борбен крал во светот. Оваа игра е совршено изменета од нејзината верзија за компјутер за да обезбеди чисто искуство за играње на вашиот мобилен уред.

Со Unreal Engine 4, PUBG Mobile: Battlefield нуди аудиовизуелен квалитет од следната генерација што му конкурира на неговиот колега за компјутер. Оригиналната мапа од 8 км x 8 км е на дофат на раката, што ви овозможува да истражувате и да се вклучите во интензивни битки со најмногу 100 играчи.

Играта е фер и избалансирана, осигурувајќи дека секој играч има еднакви шанси за победа. Ќе го почувствувате одличното искуство со пукањето додека пукате по волја на бојното поле. Поканете ги вашите пријатели да ви се придружат на забава и остварете гласовен повик со само еден клик.

PUBG Mobile: Battlefield нуди извонредно искуство со игри што ќе ве држи ангажирани со часови. Без разлика дали сте нов во борбените игри на Ројал или искусен ветеран, оваа игра има по нешто за секого.

Карактеристики:

1) Аудиовизуелен квалитет од следната генерација:

Со технологијата Unreal Engine 4, PUBG Mobile: Battlefield испорачува неверојатни графики и звучни ефекти кои се спротивставени на оние што се наоѓаат на компјутерите или конзолите.

2) Оригинална карта:

Истражете ја обемната мапа од 8 км x 8 км исполнета со различни карактеристики на теренот, како што се планини, шуми, реки и многу повеќе!

3) Фер игра:

Секој играч има еднакви шанси за победа благодарение на механиката за фер игра дизајнирана од програмери кои разбираат што е потребно за да се создаде урамнотежена конкуренција.

4) Интензивни битки:

Вклучете се во интензивни битки со до 100 играчи одеднаш! Оган по волја додека се обидуваш да бидеш последниот човек што стои!

5) Одлично искуство со пукање:

Искусете реалистична механика за стрелање што го прави секој истрел важен! Насочете внимателно и соборете ги вашите непријатели пред да ве симнат!

6) Режим на забава:

Поканете ги вашите пријатели во режим на забава каде што секој може да игра заедно! Остварете гласовни повици со само еден клик!

7) Бесплатно за играње:

PUBG Mobile: Battlefield е бесплатен за играње, така што секој може да го преземе без никакви трошоци!

Заклучок:

Севкупно, PUBG Mobile: Battlefield е одличен избор ако барате висококвалитетна игра на бејт ројал на уредите со Android. Со неверојатна графика и звучни ефекти напојувани со технологијата Unreal Engine 4, заедно со механика за фер игра дизајнирана од искусни развивачи кои разбираат што е потребно, создавајте избалансирана конкуренција - оваа игра ветува часови по часови забава! Па зошто да чекаме? Преземете сега од нашата веб-страница денес!

Целосни спецификации
Издавач Tencent
Страница на издавачи http://www.tencent.com/en-us/index.shtml
Датум на издавање 2018-03-14
Датум на додавање 2018-03-14
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1992

Comments:

Најпопуларни