RottenSys Checker for Android

RottenSys Checker for Android 1.0

Опис

Во денешното дигитално доба, мобилните уреди станаа составен дел од нашите животи. Од комуникација до забава, на нив се потпираме речиси за се. Сепак, со зголемената употреба на мобилни уреди доаѓа и ризикот од малициозен софтвер и други безбедносни закани. Една таква закана е RottenSys, скриен малициозен софтвер кој доаѓа претходно инсталиран со милиони уреди со Android.

Преправен како безопасна Wi-Fi услуга, RottenSys е шпионски софтвер од следната генерација што ги преплавува уредите со реклами. Бара системски дозволи за тивко преземање дополнителни компоненти кои потоа се користат за прикажување реклами и генерирање на лажни приходи од реклами. Ова не само што може да го забави вашиот уред туку и да ги загрози вашите лични информации.

За борба против оваа закана, Check Point Research разви Ashampoo RottenSys Checker - моќен безбедносен софтвер дизајниран специјално за уреди со Android. Со својата напредна технологија за скенирање, тој брзо го скенира вашиот уред и ги наведува сите малициозни софтверски пакети присутни на него.

Користењето на Ashampoo RottenSys Checker е лесно - едноставно преземете го од продавницата на Google Play и допрете за да го стартувате. Откако ќе се стартува, допрете повторно за да го извршите тестот и да ги идентификувате заканите присутни на вашиот уред. Идентификуваните закани може да се отстранат само со едноставно допирање.

Ashampoo RottenSys Checker обезбедува сеопфатна заштита од овој опасен малициозен софтвер со откривање на неговото присуство на вашиот уред и целосно отстранување без никакви проблеми или технички знаења.

Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, Ashampoo RottenSys Checker гарантира дека можете да уживате во користењето на вашиот уред со Android без да се грижите за безбедносните закани како RottenSys кои демнат во позадина.

Па зошто да чекаме? Преземете го Ashampoo RottenSys Checker денес од продавницата на Google Play и заштитете се од овој опасен малициозен софтвер!

Целосни спецификации
Издавач Ashampoo
Страница на издавачи http://www.ashampoo.com
Датум на издавање 2018-03-20
Датум на додавање 2018-03-20
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 76

Comments:

Најпопуларни