GIF Maker - Screen Record, Images and Video to GIF for Android

GIF Maker - Screen Record, Images and Video to GIF for Android 1.0

Android / SetuBridge Technolabs / 7 / Целосни спецификации
Опис

GIF Maker - Screen Record, Images and Video to GIF for Android е моќен видео софтвер кој ви овозможува да креирате и уредувате сопствени GIF-датотеки од каде било и во секое време. Без разлика дали сакате да ја покажете вашата креативност или вашата луда страна, оваа апликација ве опфати.

Со создавачот на GIF, можете да конвертирате слики, видеа и снимени екрани во анимирани GIF. Овој бесплатен создавач на GIF ви овозможува да генерирате висококвалитетни анимирани GIF без никаков воден печат. Можете да ги споделите овие анимирани слики со вашето семејство и пријатели преку Facebook, WhatsApp Messenger, Twitter или дури и едноставна е-пошта или порака.

Апликацијата е преполна со функции што му олеснуваат на секој да создава прекрасни анимирани слики. Можете да изберете до 50 слики од галеријата и лесно да ја прилагодите брзината на анимацијата. Апликацијата исто така ви овозможува да зачувате GIF слики со висока резолуција за да изгледаат одлично на кој било уред.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е колку е лесна за користење. Дури и ако претходно немате искуство со креирање анимирани слики, оваа апликација го олеснува секој да започне. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, така што дури и почетниците можат да почнат да создаваат неверојатни анимации за кратко време.

Без разлика дали барате лесен начин да креирате забавни анимации или сакате попрофесионална алатка за креирање маркетинг материјали или содржини од социјалните медиуми, оваа апликација има се што ви треба. Со својот широк опсег на функции и способности, нема ограничување за тоа какви анимации можете да креирате со овој моќен софтвер.

Па зошто да чекаме? Преземете го GIF Maker - Снимање на екран, слики и видео во GIF денес и започнете да создавате неверојатни анимации веднаш!

Целосни спецификации
Издавач SetuBridge Technolabs
Страница на издавачи http://www.setubridge.com
Датум на издавање 2018-04-09
Датум на додавање 2018-04-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни