Wallpaper World for Android

Wallpaper World for Android 1.5

Опис

Wallpaper World за Android е бесплатна апликација за тапети која нуди широка колекција на позадини со врвен квалитет за да ја приспособите заднината на телефонот и заклучениот екран. Со илјадници неверојатни HD позадини за избор, Wallpaper World ви овозможува да му дадете на вашиот уред со Android нов и кул изглед.

Без разлика дали барате пејзажи инспирирани од природата, апстрактна уметност или слатки фотографии од животни, Wallpaper World ве опфати. Апликацијата содржи огромна колекција на уникатни и убави позадини за паметни телефони кои се уредно подредени во соодветни категории, што го прави едноставно и лесно пребарувањето за совршената.

Една од најдобрите работи за Wallpaper World се нејзините висококвалитетни слики. Сите позадини во апликацијата се HD со различна резолуција, што гарантира дека изгледаат одлично на кој било уред. Без разлика дали имате мала или голема големина на екранот, Wallpaper World има по нешто за секого.

Покрај огромната колекција на тапети, Wallpaper World исто така содржи збирки на нови и најдобро оценети тапети. Оваа функција осигурува дека корисниците секогаш имаат пристап до свежа содржина без да мора да поминуваат часови во пребарување низ бескрајните страници.

Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за користење со едноставни алатки за навигација кои им овозможуваат на корисниците брзо да пребаруваат низ различни категории. Апликацијата исто така располага со лента за пребарување каде што корисниците можат да пишуваат клучни зборови поврзани со нивната посакувана тема или стил на позадина.

Wallpaper World е дизајниран имајќи го предвид корисничкото искуство; тој е лесен и не троши премногу простор на меморијата на вашиот уред. Работи непречено без никакви проблеми со заостанување или паѓање дури и кога прелистувате повеќе страници одеднаш.

Севкупно, ако барате одлична апликација за позадина која нуди висококвалитетни слики со различни теми и стилови достапни без никаква цена - тогаш не гледајте подалеку од Wallpaper World!

Целосни спецификации
Издавач PixaBro
Страница на издавачи https://pixabro.com
Датум на издавање 2018-04-10
Датум на додавање 2018-04-10
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.5
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни