Doninn Audio Cutter for Android

Doninn Audio Cutter for Android 1.06a

Опис

Doninn Audio Cutter за Android е моќна и лесна за употреба алатка за уредување аудио која ви овозможува лесно да ги исечете, исечете и уредувате вашите аудио датотеки. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, Doninn Audio Cutter е совршено решение за секој што сака брзо и ефикасно да ги уредува своите аудио датотеки.

Без разлика дали сте професионален музичар или само некој кој ужива да се занимава со звучни датотеки, Doninn Audio Cutter има се што ви треба за да ја завршите работата. Апликацијата поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи AAC, AC3, AIF, AIFF, AVI, AU, FLAC, M4A, MAT4/5 MKV MOV MP2 MP3 MP4 OGG OPUS PAF PVF RM SF SND W64 WAV WMA WMV WV.

Една од истакнатите карактеристики на Doninn Audio Cutter е неговиот едноставен и интуитивен интерфејс. За разлика од другите алатки за уредување аудио кои може да бидат огромно или збунувачки за користење на прв поглед, Doninn Audio Cutter го олеснува наоѓањето на она што го барате без да потрошите премногу време на пребарување на датотеки.

Дополнително на своите врвни алатки за уредување и кориснички интерфејс, Doninn Audio Cutter е опремен и со интегриран аудио плеер кој ви овозможува да ги слушате вашите уредувани песни пред да ги зачувате. Оваа функција го олеснува прегледувањето на вашата работа во реално време за да можете да ги направите сите неопходни прилагодувања пред да ги финализирате уредувањата.

Друга одлична карактеристика на Doninn Audio Cutter е неговата способност да снима нови аудио датотеки директно во апликацијата. Без разлика дали треба да снимите брза гласовна белешка или да снимите цела песна од нула - оваа апликација ве покрива! Можете да снимате секаков вид аудио датотека во WAV или MP3 формат со стапки на примероци кои се движат од 8000-48000 Hz во стерео или моно режим.

Кога ќе дојде време да ги зачувате вашите уредувани песни - не грижете се! Со поддршката на Doninn Audio Cutter за повеќе излезни формати (WAV/MP3/FLAC/Ogg), нема потреба од дополнителен софтвер за конверзија. Едноставно изберете го форматот што најмногу одговара на вашите потреби и заштедете!

Но, чекајте - има уште! Покрај основните функции за уредување, како што се сечење/копирање/залепување/бришење/отсекување/тишина - оваа апликација вклучува и напредни ефекти како засилување/бледнее/избледување кои им овозможуваат на корисниците поголема контрола врз нивниот финален производ. И ако метаподатоците се важни - нема проблем! Можете лесно да додавате/уредите ознаки за метаподатоци како што се име на изведувач/наслов/година итн., со што ќе им олесните од кога било досега за другите (или вие самите) да го најдете она што го бараат кога пребарувате низ големи збирки музички/аудио датотеки.

Конечно - ако поставувањето прилагодени тонови на ѕвонење е нешто важно, тогаш не гледајте подалеку од Donnin Audio cutter бидејќи им овозможува на корисниците да ја постават нивната уредена песна како рингтон директно од самата апликација!

Севкупно - без разлика дали сте искусен инженер за звук или штотуку почнувате - Donnin Audiocutter ги нуди сите потребни алатки што ги бараат професионалците, а сепак е доволно достапен, дури и почетниците ќе се чувствуваат удобно да го користат веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Doninn
Страница на издавачи http://www.doninn.com
Датум на издавање 2018-04-18
Датум на додавање 2018-04-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.06a
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 315

Comments:

Најпопуларни